Mamma finner en farget klump på badet - så oppdager hun den skumle sannheten

11/08/2020 16:07

Emma

Viralt
Først trodde en amerikansk mor at den oransje tingen hun fant på badet var en duftspreder. Men så avslørte den skumle klumpen sitt sanne jeg. Nå går historien rundt om i verden.

Da en amerikansk trebarnsmor, Ashford Evans, kom hjem fra jobb, ble hun møtt av en nesten støyende stillhet. Barna hadde ikke kommet hjem fra skolen, og hun var alene.

Den travle moren fra South Carolina oppdaget en veldig merkelig gjenstand på badet som luktet godt, skriver hun på bloggen hennes.

«Da jeg kom på do, ble jeg møtt med en nydelig sitrusduft som fylte hele rommet. Jeg fant en av barnas skåler med det som så ut som en tørket grapefruktsåpe,» skriver Ashford Evans på bloggen sin.

Evans husket ikke at hun hadde kjøpt den.

Den laksefargede klumpen luktet nydelig og syntes å være en slags tørket håndsåpe, og i troen på at klumpen bare var såpe, snuste Ashford Evans flere ganger til den deilige "såpe".

Neste morgen kom et av barna ut av badet og kysset nesten den duftende såpen, noe som fikk badet til å lukte så nydelig, sier moren på bloggen sin.

Vet du hvor såpen kommer fra?  spurte Ashford datteren sinn, som svarte at hennes sønn hadde tatt den med hjem fra taekwondo og hadde funnet den i guttenes garderobe.

Plutselig innså Ashford Evans hva hun hadde rørt og snuste til hele dagen.

 

Hennes sønn hadde brakt hjem en urinal ball, som alle guttene fra taekwondo teamet sannsynligvis hadde urinert på og som datteren nettopp hadde kysset.

En urinalball er en slags duftspreder som fjerner stanken av urin i et pissoar.

Ashford Evans slo umiddelbart den skumle kulen ut av datterens hånd og skrek:

- Nei, det er yndlingsduften min! Etterfulgt av at moren skrek tilbake:

- Vask munnen og hendene dine, for Guds skyld, vask alt!

Ashford Evans har siden delt historien på bloggen sin og på Facebook, hvor andre har ledd og delt sin motbydelige opplevelse med den "eksklusive såpe".

Se innlegget nedenfor.

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.