Mamma knust etter at ingen møtte opp til datterens 5-årsdag: Så skjedde det utenkelige

25/06/2023 07:30

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
De nektet å la 5 år gamle Willa feire bursdagen sin alene.

Lex Fitzgerald, en mor til fire, hadde invitert alle datterens venner til å feire hennes 5-årsdag på en burgerrestaurant i Keller, Texas. Dessverre ble det en dag som både mor og datter vil huske som en fest uten gjester.

Lex og datteren hennes, Willa, hadde dekket bordet med små gaver og fargeleggingsbøker for å underholde gjestene mens de ventet på måltidene sine. Men etter hvert som tiden gikk, ble det klart at ingen kom til festen.

Lex var fast bestemt på ikke å skade datteren ved å fortelle henne sannheten, så hun bestemte seg i stedet for å søke hjelp på sosiale medier, melder Mirror.

Hun la ut en desperat bønn på Instagram, der hun ba andre foreldre og andre i området om å gå inn og gjøre dagen spesiell for Willa. Lex skrev følgende:

– Vi hadde invitert hele klassen hennes, fjorårets klasse og venner vi hadde fått underveis, og bare 30 prosent hadde svart ja. Vi tenkte at en liten fest ville være like gøy, men etter å ha ventet 20 minutter på at venner skulle komme, skjønte jeg at det var mulig at ingen ville dukke opp. Jeg ville ikke måtte fortelle den lille jenta mi at ingen kom til bursdagsfesten hennes.

I tillegg bestemte Lex seg også for å dele et innlegg i sin lokale Facebook-gruppe. I innlegget ba hun andre familier om å komme og feire bursdagen til Willa. Responsen var overveldende.

I løpet av minutter begynte familier å dukke opp, klare til å dele dagen med Willa.

Fra å ikke ha noen ved bursdagsbordet, ble hele restauranten fylt med folk som nektet å la Willa feire alene. Lex ble overveldet av den positive responsen og takket alle voksne og barn som hadde møtt opp for å feire Willas bursdag.

Foto: Privat

"Det var så fantastisk å se datteren din smile og se samfunnet komme sammen. Det er alt," sier en av foreldrene som kom for å feire lille Willa.

Historien spredte seg raskt på sosiale medier, med brukere som uttrykte sin støtte og beundring.

"Jeg kunne seriøst føle hjertet mitt fylles med takknemlighet ettersom ingen kjente hverandre, men bare dukket opp for å feire Willa, og de fortsatte å strømme inn døren!", skrev en bruker.

"Jeg hulket over det lille bildet av henne, helt alene i de dyrebare regnbueklærne hennes. Jeg er så glad for at folk stilte opp for henne. Hvis jeg var nærmere, ville jeg ha vært der på et øyeblikk. Hun er en så dyrebar liten sjel og fortjener det beste. Gratulerer med dagen, søte regnbuejente", sa en annen.

– Derfor prøver vi alltid å delta i barneselskapene vi blir invitert til! Jeg synes så synd på de som ikke har noen på festen sin! Jeg er glad for at du klarte å bringe folk sammen, skrev en tredje.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.