Mamma kom inn på Rema 1000 med barna: Familien glemmer aldri det som skjedde da de skulle gå igjen

05/10/2023 07:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Turen i Rema 1000 er nok noe familien sent vil glemme.

En bisarr episode utspilte seg i Rema 1000 i den danske byen Holstebro lørdag.

I en verden der barn stadig påvirkes av en rekke eksterne faktorer, er foreldre fortsatt de mektigste og viktigste rollemodellene i barnas liv.

Derfor har foreldre også et ansvar for å vise barna hvordan de skal gjøre ting på riktig måte – og dette gjelder både etisk og praktisk.

Oppdragelse er en kompleks oppgave som krever tålmodighet og engasjement, og en av de viktigste faktorene i denne prosessen er rollen foreldrene spiller som rollemodeller.

En 36 år gammel mor hadde glemt alt dette et kort øyeblikk da hun var innom den lokale Rema 1000 her om dagen.

Lørdag ettermiddag tok en mor og hennes tre barn seg inn i Rema 1000-butikken i Nørreport-senteret.

Det moren ikke visste, var at butikksjefen holdt øye med dem, og det endte opp med å bli et problem for den 36 år gamle kvinnen.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Butikksjefen observerte hvordan moren begynte å legge ulike ting i vesken og barnevognen. Da hun kom til kassen, benyttet hun seg av boksen, som er beregnet for manuell betjening, uten å betale for varene.

Og det var akkurat da de skulle forlate butikken at butikksjefen gikk foran og satte foten inn. Butikksjefen hadde altså satt en stopper for en mor som viste et noe tvilsomt oppvekstarbeid den dagen da hun prøvde å stjele fra Rema 1000.

Til slutt fikk butikken varene sine tilbake, og den 36 år gamle kvinnen ble anmeldt av politiet.

Det lokale politiet i Holstebro har bekreftet at kvinnen er en 36 år gammel utenlandsk statsborger uten fast dansk adresse.