Mamma raser over barnehagen: Når hun ser dette bildet, får hun sjokk

18/07/2023 19:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor fikk sjokk da hun fikk et helt vanvittig bilde av sin egen datter fra barnehagen. Barnehagen har ikke svart på foreldrenes henvendelse.

Alle slags ulykker kan skje når barn blir tatt vare på i institusjoner mens foreldrene er på jobb.

Noen ganger kan den lille pussen falle og slå et hull i kneet, bli ertet eller skli i sokkene, og heldigvis er både foreldre og lærere flinke til å ta seg av slike små ulykker.

Men for moren Elysha Brooks fra byen Florissant i den amerikanske delstaten Missouri, ble hennes fire år gamle datter utsatt for en helt annen type «opplevelse» da foreldrene ble kontaktet av sosialtjenesten som kunne vise dem et ubehagelig bilde av datteren, skriver kfvs12.com.

– Jeg bare sto og så på bildet som viste datteren min som hadde blitt fastspent med gaffatape til en stol. Med ansiktsuttrykket hennes kan jeg ikke engang forestille meg hva som skjedde, sier Elysha Brooks til TV-stasjonen.

Moren mener at bildet ble tatt i datterens barnehage «Little Learners of Florissant», og moren ante ikke at noe var galt før hun ble kontaktet av sosialtjenesten.

Du kan se bilde nederst i artikkelen.

Foreldrene har tidligere hatt et anstrengt forhold til barnehagen etter at datteren fikk en stein i øret som hadde sprukket trommehinnen, uten at noen av lærerne merket det.  

Nå sitter de bekymrede foreldrene igjen med bildet og mangler svar fra barnehagen, som ikke har svart på familiens henvendelse.

– Å se barnet vårt fastspent og se hvor redd og nervøs hun er, gjør meg rasende. Nå blir jeg ikke lykkelig før barnehagen er stengt og personen som gjorde dette er i fengsel, sier moren til kfvs12.com. 

Barnehagen har ikke kommentert saken i media, til tross for gjentatte henvendelser.

Foto: Privat

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?