Mamma tar bilde av sønnen på restaurant: Men vent til du ser hva kvinnen i bakgrunnen gjør

04/10/2023 11:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Kvinnen i bakgrunnen endte opp med å få en «hovedrolle».

Å ha en sønn eller datter i Forsvaret kan være både en stolt og utfordrende opplevelse, hvor hensynet til sikkerhet og lang levetid veier tungt.

Det er derfor Heather Almond, en amerikansk mor, tilbringer all den tid hun kan med sønnen Gavin når han ikke er i hæren for å få grunnleggende opplæring.

En dag, da det var familiehelg, var mor og sønn ute og spiste på restaurant, men så tok situasjonen en veldig uventet vending da de måtte betale, skriver Bored Daddy.

Moren delte deretter et innlegg på Facebook der hun beskrev hele situasjonen.

”I helgen besøkte jeg sønnen min i Fort Benning sammen med datteren min og moren min. Han er på grunntrening og det var en familiehelg.

Han elsker sushi, så vi fant en japansk restaurant.

Vi bestilte sikkert mat til en verdi av 700 kroner, og da vi gikk for å betale, sa servitøren at folkene ved det andre bordet hadde betalt. Servitrisen sa at de ville takke sønnen min for hans tjeneste.

De var borte før jeg fant det ut, men jeg tok tilfeldigvis et bilde av sønnen min som hadde en av personene i bakgrunnen.

Jeg vet ikke hvem hun er, men jeg kan fortelle deg at det betydde verden for oss. Vi vil finne en måte å betale det på."

Under kan du se bildet der den sjenerøse gjestene sitter i bakgrunnen.

Foto: Privat

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.