Mamma tror far og sønn sover, men dette synet møter henne på badet

17/09/2020 19:00

Emma Sletta

Viralt
Faren var dypt koncentreret og hadde ingen anelse om at moren tok billde.

Da amerikanske Heather og Thomas Whittens lille sønn Fox led av en ukjent sykdom, hadde de ingen anelse om hva de skulle gjøre med den ett år gamle gutten, som led av feber, oppkast og diaré.

Han ble verre og verre, og ingenting av det foreldrene prøvde hjalp. Det skriver Today.  

Midt på natten bestemte Thomas seg for å gjøre noe. Han tok av seg klærne og den syke gutten. Sammen satt de i dusjen mens vannet vasket over dem. Det var slik far og sønn satt tett i to timer uten å si noe.

Underveis kom Heather på do og oppdaget guttene sine under rennende vann.

Da den bekymrede moren så sin dypt opptatte ektemann trøste og ta vare på Fox på denne måten, ble hun veldig rørt og tok bilder av den.

-Det var bare vakkert. Det var ikke overraskende eller noe utenom det vanlige; slik har han alltid vært med barna, forklarer Heather, som jobber som fotograf og spesielt tar bilder av mennesker i sårbare øyeblikk som fødsler, og utdyper:

- Jeg dokumenterer familien vår som de er. Jeg skal bare se noe, og jeg tar kameraet mitt.

Bildet, som siden har gått viralt, er utrolig enkelt i sin form, men det sender et viktig budskap om at verden må huske på, ifølge Heather.

- Det er greit å være naken med sønnen sin og trøste ham... Det viktigste er å ta godt vare på barna sine, sier Heather, som har fire barn med Thomas.

Etter badet dro foreldrene til sykehuset med Fox, som ble innlagt på sykehus og gitt antibiotika og væsker. Det viste seg at han hadde salmonellaforgiftning.

 

Far og sønn episoden fant sted i november 2014, men det er først nylig at moren bestemte seg for å dele bildet på Facebook og fortelle historien bak den. Siden da har bildet blitt delt, likt og kommentert tusenvis av ganger.

De første mange gangene Heather viste bildet, mange trodde det var seksuelle undertoner i bildet. Den stolte moren vil gjerne debattere den misforståelsen og har tillatt seg å bli intervjuet om emnet.

- Jeg tror det ville være veldig kraftig å vise min sønn bildet av ham, sårbar og i sin fars trygge armer. Bildet viser at dette er den typen mann hans far er, og jeg håper han (Fox rød.) vil se det og aldri skamme seg eller flau over det, sier Heather.