Mamma tror far og sønn sover, men dette synet møter henne på badet

01/07/2023 08:14

Emma

Viralt
Faren var dypt koncentreret og hadde ingen anelse om at moren tok billde.

Da amerikanerne Heather og Thomas Whitten oppdaget at deres lille sønn Fox led av en ukjent sykdom, hadde de ingen anelse om hva de skulle gjøre med den ettårige gutten, som led av feber, oppkast og diaré.

Han ble verre og verre, og ingenting av det foreldrene prøvde hjalp. Dette skriver Today.

Midt på natten bestemte Thomas seg for å gjøre noe. Han kledde av seg og tok med seg den syke gutten. Sammen satt de i dusjen mens vannet skyllet over dem.

Slik satt far og sønn tett i to timer uten å si et ord. Underveis gikk Heather til badet og oppdaget sine gutter under rennende vann.

Da den bekymrede moren så sin dypt engasjerte ektemann trøste og ta vare på Fox på denne måten, ble hun veldig rørt og tok bilder av scenen.

"Det var bare vakkert. Det var ikke overraskende eller noe utenom det vanlige; slik har han alltid vært med barna," forklarer Heather, som jobber som fotograf og spesialiserer seg på å ta bilder av mennesker i sårbare øyeblikk som fødsler, og utdyper:

"Jeg dokumenterer vår familie slik de er. Jeg trenger bare å se noe, og jeg tar kameraet mitt. Bildet, som siden har gått viralt, er utrolig enkelt i sin form, men det sender et viktig budskap som verden må huske på," ifølge Heather.

"Det er greit å være naken med sønnen sin og trøste ham... Det viktigste er å ta godt vare på barna sine," sier Heather, som har fire barn med Thomas.

Etter badet dro foreldrene til sykehuset med Fox, som ble innlagt på sykehus og gitt antibiotika og væsker. Det viste seg at han hadde salmonellaforgiftning.

Far og sønn episoden fant sted i november 2014, men det er først nylig at moren bestemte seg for å dele bildet på Facebook og fortelle historien bak det. Siden da har bildet blitt delt, likt og kommentert tusenvis av ganger.

De første mange gangene Heather viste bildet, trodde mange at det var seksuelle undertoner i bildet. Den stolte moren ønsker gjerne å debattere denne misforståelsen og har tillatt seg å bli intervjuet om emnet.

"Jeg tror det ville være veldig kraftfullt å vise min sønn bildet av ham, sårbar og i sin fars trygge armer. Bildet viser at dette er den typen mann hans far er, og jeg håper han (Fox rød.) vil se det og aldri skamme seg eller føle seg flau over det," sier Heather.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.