Mand anholdt foran brennende hus: Ville løpe inn og redde ølen sin

25/04/2017 14:30

Anniken Hauge

Viralt
En amerikansk mann kunne kommet alvorlig til skade, da han forleden ville løpe tilbake inn i det brennende huset sitt for å hente øl.

Mange mennesker har sikkert overveid hva de ville ta med seg hvis de plutselig måtte skynde seg ut av et brennende hus.

Men denne mannen hadde tilsynelatende ikke truffet det riktige valget, da han forleden dag stod i den skjebnesvangre situasjonen, hvor huset hans plutselig sto i flammer i den amerikanske staten South Dakota. 

Det skriver Metro.

- Én varetektsfengslet etter å ha sinket brannvesen og politi. Det er  efter at have sinket brandvæsen og politi. Det anbfeales ikke å trenge seg forbi politiet og brannvesenet i et forsøk på å ‘redde ølen din’, skrev det lokale politiet Sioux Falls Police søndag i et oppslag på det sociale mediet Twitter.

Mannen prøvde å løpe tilbake i det brennende huser for å hente ut ølen sin. Men innen han kom så langt ble han stoppet av politiet.

De valgte å arrestere den dumdristige mannen for å ha trosset ordren deres om å bli ute. 

- Denne utroligte dårlige dømmekraften kunne satt mange i fare, skrev de i enda et Twitter-innlegg, som ble illustrert med tegneseriefiguren SvampeBob Firkant.

Det skulle ha vært to bokser med ølen ‘Bud Ice Premium’, som mannen gjerne ville hatt med seg.

Myndighetene undersøker fortsatt hvordan brannen brøt ut i bygningen. 

 

Læs også:

3 geniale triks: Så enkelt kan du bli kvitt løvetann i hagen Hvis du også er lei av løvetann i hagen din, bare følg disse tre smarte triksene.