Mangler du et Halloween-kostyme? Nå kan du pynte penisen din med en strikket 'cock sock'

20/10/2017 13:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Camsoda
Foto: Camsoda
Nå kan penisen din også bli med på Halloween.

31. oktober er det Halloween – eller på norsk Allehelgensaften – en tid på året hvor barn tradisjonelt kler seg ut og banker på dører i nabolaget på jakt etter godteri.

Men hvem sier at det bare er barn som skal få lov til å feire med utekledning?

I år har siden Camsoda, som tilbyr seksuell webcam-underholdning, nemlig lansert en spesiell Halloween-kolleksjon av produktet kjent som ’penis puppets’ – en strikket utkledning til penisen din, som også går under navnet 'cock sock'. Det skriver Metro.

Ja du leste riktig. Nå kan du ikke bare kle ut junior – du kan gjøre det på skikkelig uhyggelig vis. 

- Nå kan de mennene som er for kule eller sjenerte til å kle seg ut i forbindelse med høytiden, være med og feire med stil, skriver Camsoda på hjemmesiden deres, hvor man kan se en rekke utkledninger du kan pynte lemmet ditt med.

Og variasjonene er mange. I stedet for et helt vanlig vedheng, kan junior nå se ut som en slange, en hai eller en vampyr. 

Hva med en slange på tissemann? Foto: Camsoda

... eller kanskje en frekk hai? Foto: Camsoda

Som en liten bonus som sikkert vil glede de ekstra velutrustede, så fås de kreative utkledningene i to størrelser - én til standard-tissemannen og én XL-modellen. Kan vi eventuelt foreslå elefant-varianten?

Motsatt barna skal du nok ikke gå fra dør til dør med din nye utkledning, men når ungene er lagt, kan du prøve å presentere dama di for den frekke utkledningen med spørsmålet:

- Trick or treat (på norsk; knask eller knep)

Forhåpentligvis er hun med på det siste.

Vips! Så er både du og penis klar til Halloween. Foto: Camsoda

Det finnes også en variant til den kinky vegetarianeren. Foto: Camsoda

Firmaet byr selv på en julestrømpe. Foto: Camsoda

Du kan kjøpe din helt egen cock sock her.

Og hvis dere uansett skal kose dere i senga, så les også: Er du en villbass eller potetsekk i senga? Slik har du sex ifølge stjernetegnet ditt