Mann arrestert etter viral TikTok-video: Slår på kvinnelig ansatt

22/05/2023 18:50

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En amerikansk 46 år gammel mann er arrestert for overfall etter at en video dukket opp på det sosiale mediet TikTok.

Videoen viser hvordan mannen gjentatte ganger slår en av sine kvinnelige ansatte, roper fornærmelser mot henne og truer med å sparke henne.

De voldelige hendelsene utspilte seg tirsdag rundt klokken 12.30 på en eiendom som gjennomgår renovering i Nord-Phoenix i delstaten Arizonas.

Det er angivelig noen ripete skap i forbindelse med renovasjonsarbeidet som gjør at mannen ser rødt og blir gal på den kvinnelige elektrikeren.

"Få henne ut av bygningen min nå, jævla bitch", er et av de mange sinte utbruddene mannen kommer med.

I videoen kan du også se hvordan de andre ansatte prøver å forsvare kvinnen, men mannen insisterer på at det er hennes feil. De andre ansattes reaksjoner på hendelsen fører også til at mannen kaller dem «jævla verdiløse».

Opptakene av det sjokkerende overfallet har senere blitt delt på sosiale medier, der flere brukere kritiserer politiet for ikke å pågripe mannen. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant New York Post og CNN.

Den voldsomme kritikken har ført til at Phoneix-politiet torsdag måtte komme med en offisiell uttalelse på Twitter, der de avviser alle rykter om politiets passivitet i saken.

– En av våre betjenter svarte på anropet, tok en anmeldelse og arresterte mannen for overfall, heter det i Twitter-meldingen.

Mannen er siden løslatt, men politiet anbefaler påtalemyndigheten å ta ut tiltale i saken.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.