Mann begraver katten sin i hagen: Plutselig oppdager han hva han har gjort

30/06/2021 14:51

Emma Sletta

Viralt
En mann begravde sin avdøde katt i hagen etter å ha funnet den død. Det skal imidlertid vise seg å ikke være hans katt i det hele tatt.

En mann ble sjokkert da han fant ut at han hadde begravet naboens katt, som han trodde var sin egen.

Ifølge Daily Mirror forklarte mannen, som valgte å være anonym, at katten hans, kalt «Favoritt», hadde gått seg vill på jakt etter den.

Han fikk et stort sjokk da han fant en katt med nøyaktig de samme markeringene som Favoritt. Katten var syk da han fant den, og kort tid etterpå gikk den bort.

Deprimert for å ha funnet den livløse katten, tok han den med hjem, hvor han begravde den i hagen. Han ble derfor litt sjokkert da katten Favoritten kom hjem midt på natten.

Mannen, som har delt sin historie på Reddit, sa at han hadde vært på ferie og forlatt katten med katten sin med en nabo da den forsvant.

" Da jeg kom hjem fra jobb kort tid før middag, la jeg merke til at min svarte og hvite katt, kalt Favoritt, manglet. Noe som ikke er normalt for ham på mer enn en dag, sier han.

" Jeg gikk ut for å lete etter ham i nærheten og snakket med min vennlige nabo. Akkurat da jeg kom til naboens hus, la jeg merke til en svart og hvit katt, tilsynelatende syk, liggende på bakken.

"Hjertet mitt slo, og jeg kunne ikke tro at jeg hadde funnet katten. Det er verdt å nevne at katten var i en annen nabos bakgård, og jeg kunne gå inn der uten tillatelse, for å hjelpe og identifisere.

"Jeg banket på døren og spurte min vennlige nabo om hun hadde sett katten vår som hun svarte at hun ikke hadde sett den på to dager."

«Jeg nevnte katten som lå på bakken og ba om hjelp til å identifisere og muligens ale med den andre naboen, slik at vi kunne gå inn i hagen deres sammen for å hjelpe katten.»

"Hun kunne ikke identifisere katten som hennes fra vinduet og nevnte at katten hennes var mindre og sa sikkert at det ikke var katten hennes. Hun ga oss tillatelse til å gå inn i bakgården. Vi skyndte oss for å prøve å hjelpe katten, men det var for sent. Katten var allerede død."

"Hjertet mitt stoppet nesten. Jeg hadde vanskelig for å se på katten og enda vanskeligere å identifisere ham. Min vennlige nabo om aldri i nærheten."

Han forklarte deretter at han bestemte seg for å begrave katten, som han hadde problemer med.

– Jeg begravde flere dyr da jeg vokste opp på en gård, men dette var spesielt vanskelig. Spesielt siden denne katten, som jeg har adoptert fra gaten, var, som navnet sier, min favoritt.

"Jeg begravde katten i en grav og dro hjem. Jeg kunne ikke spise og var veldig, veldig trist. Jeg tenkte på alle de siste hendelsene og hva jeg kunne ha endret slik at katten ikke hadde vært død.

"Etter noen tårer og gråt, og en god kopp te, gikk jeg til sengs."

Etter å ha sovnet, våkner mannen plutselig fordi han kan høre den skrape døren. Til hans store overraskelse er det katten hans.

"Jeg sov og hørte kloringen på døren. Jeg gikk søvnig til døren og tenkte at Farrusca (hans andre katt, ed.) ville gå inn eller ut, men jeg fant Favoritt stående i døråpningen ser på som om ingenting hadde skjedd.

"Han fortsetter deretter å sutre hele veien, som om han sa: 'Hvorfor brukte du så lang tid på å åpne døren?'."

"Jeg så et spøkelse, eller hadde blitt gal. Jeg vekket kona mi for å være sikker på at jeg ikke drømte eller ble gal. Et øyeblikk ønsket jeg å klemme, kysse og slå katten samtidig.

"Han hoppet så opp og så i sengen vår, som vanlig, og brydde seg ikke om alt annet."

Mannen skjønte da hva han hadde gjort. Fordi det ikke var hans egen katt han hadde begravd i det hele tatt.

"I dag må jeg forklare en gammel dame at katten hennes er død, at jeg begravde katten hennes og trodde den var min, og til noen andre at jeg begravde en katt som ikke betyr noe for henne, i hagen hennes," rundet han av.