Mann betalte 1.500 kroner for å se Henriette i BH: Se det geniale svaret hennes

07/09/2017 11:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Henriette Otervik/privat
Foto: Henriette Otervik/privat
Hvordan hadde du reagert hvis du hadde fått en forespørsel fra en fremmed mann som ville betale for å se deg i undertøy?

Den 22 år gamle bloggeren Henriette Otervik fra Trondheim mottok nettopp en slik type forespørsel. Og det viser seg at disse henvendelsene ikke tilhørere sjeldenhetene for den kvinnelige bloggeren, som nå har bosatt seg i hovedstaden. 

bloggen sin illustrerer hun via skjermdumpbilder fra Snapchat hvordan hun fra tid til annen mottar flere lignende henvendelser fra 'sultne' menn.

- Forespørsler på snap fra griser, det får jeg hver dag. Jeg gidder som regel ikke å bry meg noe særlig, men i dag ville jeg gjøre et unntak, skriver Henriette på bloggen sin.

Foto: Henriette Otervik/privat

Henriette Otervik forteller på bloggen at hun vanligvis ikke gidder å gjøre så mye ved det, men denne gangen ønsket hun å vise det frem da responsen fra leserne hennes var enorm ved forrige lignende innlegg.

På bildet ovenfor ser man hvordan en mann ved navn 'Magne' gjentatte ganger prøver å presse henne til å selge et bilde av seg selv i BH, mens den kvinnelige bloggeren ved flere anledninger prøver å takke pent nei. Mannen lover at han skal overføre 1.500 kroner til henne, hvis hun bare kan sende et bilde.

Da Henriette til slutt gir etter og blir enig med mannen om å sende et bilde av seg selv i BH, ser hun til sin store overraskelse at 'Magne' har satt over pengene på kontoen hennes. Dette skjer etter mannen har fått sitt spesifikke ønske om oppfylt om å få et bilde av henne i den røde og sorte bh-en, "for det er en fin bh", skriver mannen. 

Foto: Henriette Otervik/privat


- Selvfølgelig skal han få bilde av meg i BH, det var jo det han betalte for. Her er bildet jeg sendte til han. Fint? Han blokkerte meg på snap så jeg får ikke sagt noe mer. Pengene har han heller ikke tatt tilbake, lol, skriver bloggeren.

Nedenfor kan du se bildet Henriette til slutt valgte å sende 'Magne'. Vi får bare håpe han ikke ble altfor skuffet. 

Foto: Henriette Otervik/privat