Mann fant mystisk hull i hagen: Når han finner ut av hav det er, renner det kaldt nedover ryggen hans

29/09/2023 19:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Mannen fikk noe av en øyeåpner da han skjønte hva hullet sannsynligvis gjemte.

En nysgjerrig mann fra Australia kom over et uvanlig dypt hull i hagen sin, noe som fikk ham til å gå til nøklene.

Men da han søkte hjelp til å avklare nysgjerrigheten sin på nettet, fikk han litt av et sjokk da han ble møtt med en skremmende teori.

Det skriver Daily Star via Reddit.

Hullet, som var på størrelse med en mynt, var så dypt at det var umulig å bestemme hva som gjemte seg på bunnen. Mannen bestemte seg for å dele et bilde av mysteriet på Reddit og ba om hjelp til å identifisere det ukjente objektet.

Samfunnet på Reddit kom raskt med teorier, og de fleste var enige om at hullet så ut som et hjem for en ulveedderkopp eller en trapdoor edderkopp.

Begge edderkoppartene er kjent for å konstruere huler i bakken som beskyttelse.

Selv om det var usikkerhet om det virkelig var et edderkopphull, forsikret et australsk museum at det slett ikke ville være urealistisk for en edderkopp å gjemme seg i hullet.

En Reddit-bruker skrev: "Det er tusenvis av disse hullene i parken bak huset mitt. Jeg får alltid et rush i magen når jeg ser folk sole seg eller sitte på gresset, lykkelig uvitende om grusomheten som lurer under dem."

Begge disse edderkoppartene er kjent for å leve skjult under, og bittene deres er vanligvis ikke farlige for mennesker, men de kan forårsake smerte og hevelse.

Trapdoor edderkopper finnes vanligvis i tropiske områder som USA og Australia, mens ulve edderkopper er mer utbredt i Australia.