Mann fikk kjærestens bryster tatovert på ryggen - det angret han dog fort på

Foto: Privat

På en ferie på Ibiza fikk en ung britisk fyr en frekk tatovering på ryggen. Det angrer han garantert på i dag.

På fest, i bryllup og runde bursdagsfeiringer kan man fort drikke litt for mye, og gjøre noe man ellers aldri ville gjort hvis det ikke var for det store alkoholkonsumet.

Slik var det også for Malakye Brooks fra Morecombe i England, som hadde dratt på en heisatur til partyøya Ibiza med sin flotte kjæreste. 

Les også

Drømmejobb ledig: Spis sjokolade og få betalt for det

Etter å ha fått altfor mye å drikke, bestemte prate seg for å gå til nærmeste tatovør og få foreviget kjærlighetsturen deres, men det skulle vise seg å være en utrolig dårlig idé, skriver britiske The Sun

For i tatorvørstolen klarte ikke Malakye Brooks å finne et motiv han ville ha på ryggen. Da han snudde seg mot kjæresten, foreslo hun et bilde hvor hun viste frem brystene sine. Det mente Malakye Brooks var et glimrende forslag. 

 

Tatoveringen tok fire timer å lage og kostet nesten 5.000 kroner, hvilket den blonde kjæresten gladelig betalte. Muligens fordi hun var beæret over å se seg selv på mannens rygg.

- Etter tatoveringen gikk vi på en klubb, og jeg gikk i bar overkropp. Alle bartenderne og de lokale kom bort og tok på kjæresten min sine pupper på tatoveringen min, sier Malakye Brooks til The Sun. 

 

Men da den hete ferien tok slutt, ebbet kjærligheten til kjæresten også ut, og de to gikk fra hverandre. Og da var det plutselig ikke så fett å ha eksen hengene på ryggen med brystene struttende frem.

Les også

Natasha har forstørret rompa si tre ganger: 'Jeg blir kåt av meg selv’

- Etter jeg fikk tatoveringen har folk sett på meg og enten ledd eller glodd som om jeg var en alien. Jeg har akkurat vært på ferie, hvor jeg hørte en lite barn si: ‘Se mamma, pupper’, sier Malakye Brooks til The Sun. 

 

De var jo ellers så lykkelige sammen. Men nå er det over. For hennes del i hvert fall.

 

Om Malakye Brooks nå har tenkt seg å få fjernet tatoveringen av eksens bryster med en dyr laserbehandling, melder ikke historien noe om. Men en ting er sikkert - han har fått seg en real lærepenge: Aldri få en tatovering av kjæresten din.

9 opplevelser menn frykter å bli utsatt for i senga

Les også

Klimaaktivister sier at å ha seksuell omgang med jorden kan redde den