Mann finner flytteeske på benk: Han river umiddelbart opp lokket når han hører lyder innenfra

19/10/2023 19:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nå har historien gått viralt.

Det var en kald og mørk natt da en ansatt ved Orangeburg Shelter i South Carolina måtte returnere til dyrehjemmet midt på natten. Det som virket som et vanlig nattarbeid ble raskt til en skjebnesvanger hendelse som skulle redde livet til en liten valp.

Mens den ansatte var på vei inn på internatet, oppdaget han en pappeske på en benk like ved, som ikke var der fra før. Boksen var lukket, men «rop om hjelp» kunne høres innenfra.

Med nysgjerrighet og bekymring åpnet den ansatte esken og hjertet hans ble både varmet og knust.

Inne i kassen etterlatt var en valp med en kampvekt på bare rundt 1,8 kg.

Den lille valpen, senere kalt Gibbs, var i desperat behov for hjelp. Hvis den ansatte ikke hadde blitt forsinket og måtte returnere til internatet, ville Gibbs vært alene hele natten og gått en usikker fremtid i møte.

Dagen etter ble Gibbs' historie delt på Orangeburg Shelters Facebook-side, og den vakte umiddelbart oppmerksomheten til Eunoia Rescue. Organisasjonen tilbød seg å ta vare på den lille valpen og gi ham en sjanse til et nytt liv.

Da Gibbs ankom Eunoia Rescue, ble det tydelig at han var en liten overlevende. Han var full av ormer og befengt med lopper, men organisasjonen jobbet hardt for å pleie ham tilbake til helse.

"Han endte opp som en sunn valp når vi fikk ham på beina igjen," sa Eunoia Rescue til The Dodo.

Gibbs er nå på et sykehjem og trives. Han har gjort det skjebnesvangre funnet i en pappeske til et liv fullt av glede og helse. Han er full av energi, elsker å leke med andre hunder og er klar til å finne sitt evige hjem.

"Han er glad, frisk og venter bare på å bli stor nok til å bli kastrert før han blir adoptert," avslørte Eunoia Rescue. Gibbs' utrolige historie om overlevelse viser at kjærlighet og omsorg kan forandre alt, selv for en valp som ble liggende i en pappeske.