Mann går ut i låven og hører merkelige lyder: Når han ser får han et stort sjokk

30/10/2023 06:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
"Det var en av en million," sier Jerry Smothers, eieren av muldyret Peanut, som sin historie virkelig ble et mirakel.

Jerry Smothers driver sammen med sin kone, Teresa Smothers, en gård i Boyle County i Kentucky, USA. Men de har også et annet familiemedlem, muldyret Peanut, som har bodd hos dem i 17 år.

Et muldyr er en krysning mellom en hest og et esel. For et år siden begynte Peanut en dag å oppføre seg rart, og Jerry og Teresa ble umiddelbart bekymret.

Like etter fikk de en telefon fra nabo Sam Beck, som fant Peanut i låven hans. Slik sett var det ikke overraskende å finne Peanut i låven, men det som lå ved siden av henne kom som en stor overraskelse på naboen.

For det var et lite føll som lå ved siden av Peanut, og Jerry Smothers forklarer at han ble overrasket og sjokkert.

Årsaken til Jerrys sjokk er at muldyr ikke kan ha føll. De er sterile. Hybrider mellom hester og esler kalles infertile avkom, da de ikke kan formere seg.

Jerry var vanskelig å overbevise over telefonen, og trodde det først da han så føllet med egne øyne.

Dessverre fikk føllet en tøff start på livet da Peanut ikke kunne levere nok melk. Dette påvirket føllets lever og nyrer. Men ekteparet Smothers var sta og skjønte raskt at føllet måtte fraktes til dyrehospitalet umiddelbart.

Ved hjelp av en veterinær klarte de heldigvis å redde livet til det lille føllet, og det ble snart gjenforent med moren.

Under kan du se en nyhetssending om hendelsen.