Mann gruppevoldtatt av kvinner i tre dager etter å ha satt seg i taxi

30/05/2017 19:00

KC

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ung mann ble dopet ned og voldtatt av tre kvinner i dagesvis.

En sør-afrikansk mann ble utsatt for en kvinnelig gruppevoldtekt etter å ha satt seg inn i en taxi. 

Det står klart etter at det 23-årige offeret for nylig praiet en taxi i Pretoria i Sør-Afrika.

Det skriver Metro.

I taxien befandt det seg tre kvinner, og med det samme etter at taxien hadde begyndt å kjøre ble den 23-årige mannen truet til å sette seg på forsetet.  

Mens taxien snudde og begyndte å kjøre i den motsatte retningen fikk mannen en sprøyte inneholdende en ukjent type væske som øyeblikkelig gjorde ham bevisstløs. 

Da mannen våknet igen hadde han blitt tatt med til en ukjent adresse, hvor de tre kvinnene fra taxien begyndte å voldta ham på skift.

- Han har forklart at han vågnet opp i en seng i et fremmed rom. De kvinnelige gjerningsmenn skulle deretter ha tvunget mannen til å drikke en energidrikk, før de begyndte å voldta ham gjentatte ganger, forteller Colette Weilbach fra det sør-afrikanske politiet til mediet Times Live.

Siden gruppevoldtægten har politiet forsikret, at man ser på sagen med stor alvor.

- Det sør-afrikanske politiet tar alle seksualforbrytelser veldig alvorlig – uansett kjønn. Vi forsikrer alle ofre av slike forbrytelser om at vi vil foreta en grundig etterforskning og stille de skyldige for en dommer, heter det fra politiet i Sør-Afrika.

Etter de mange voldtektene som foregikk i hele tre dager, ble mannen etterlatt halvnaken på et jorde. 

Heldigvis lyktes det ham å stoppe en forbipasserende bil, som så ga ham skyss og kjørte etter hjelp. 

I Sør-Afrika er voldtekt av menn relativt utbredt, og i følge organisasjonen South African Male Survivors of Sexual Abuse, som taler mannlige voldtetsofres sak, blir nesten 20 prosent av alle voldtektene i landet begått mod menn. 

Tross dette er det en tendens til at store deler av befolkningen ikke tar voldtekt like alvorlig når det er en mann som er offeret. Dette gjør overgrep ekstra hardt for de mannlige ofrene. 

- Sammenliknet med kvinner så er mannlige voldtektsofre mindre tilbøyelige til å anmelde en voldtekt, siden politiet ofte ikke tar disse sakene seriøst, forklarer Rees Mann fra South African Male Survivors of Sexual Abuse.