Mann raser over McDonald’s: Da restaurantsjefen så hva mannen hadde med, ringte han straks til politiet

02/03/2018 13:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En godhjertet manns besøk på McDonald’s utviklet seg så voldsomt at politiet måtte tilkalles. Nå er mannens video blitt sett av millioner.

Det er ikke alltid en god gjerning blir møtt med en klapp på skulderen og forståelse.

Om man gir penger, mat eller tiden sin for å hjelpe andre, så er det langt fra sikkert at man får den responsen fra omverdenen som man hadde håpet på.

Det erfarte den amerikanske mannen Yoshi Gallo, da han inviterte en hjemløs mann med på et måltid på den lokale McDonald’s-restauranten i byen Myrtle Beach i South Carolina, USA. 

Den hjertevarme og søte gesten ble ikke godt mottatt på fastfood-restauranten, og kort tid etter den hjemløse mannen hadde satt seg ned, så kom det en kvinnelig politibetjent inn og ba mannen om å pakke sammen og gå.

Rett etter den hjemløse mannen hadde satt seg ned, ble han bedt om å fjerne seg av en kvinnelig betjent. Foto: Yossi Gallo

Det fikk Yossi Gallo til å eksplodere og filme hele episoden i restauranten.

- Det kan dere ikke mene! Han spurte meg ikke engang etter mat, det jeg var jeg som tok ham med inn, sier Yossi Gallo i videoen, som han senere la ut på Facebook.

Men Yossi Gallos rop i restauranten fikk retaurantsjefen til å blande seg.

- Jeg ber deg deg om å senke stemmen. Du er helt ute av kontroll, sier restaurantsjefen til Yossi Gallo i videoen.

Men Yossi Gallo er fortsatt svært lite tilfreds med at den hjemløse mannen ikke får lov til å spise, hvilket fikk politibetjenten til å løfte pekefingeren.

Da Yossi Gallo ble rasende, eskalerte krangelen ytterligere. Foto: Yossi Gallo

- Jeg er loven her, sa den kvinnelige betjenten da Yossi Gallo roper og kjefter. Foto: Yossi Gallo

- Jeg er her ikke for å diskutere med deg, jeg er loven, og du blir nødt til å ta med deg tingene dine og forlate stedet, sier den kvinnelige betjenten i videoen. 

Motvillig forlater Yossi Gallo restauranten sammen med den hjemløse mannen, og ute foran restauranten hører man Gallo si til den hjemløse:

- Kom, jeg køber mat til deg et annet sted.

Restauranten har i ettertid blitt haglet ned av dårlig anmeldelser på nettet. Foto: Yossi Gallo

Videoen av den høylytte krangelen mellom kunde, politi og restauranten er siden onsdag blitt sett over 57 millioner ganger og delt 1,2 millioner ganger.

Mange på Facebook har uttrykket stor misnøye med den kvinnelige politibetjentens formulering av at hun representerer loven og derfor kan kaste ut den hjemløse mannen. 

Restauranten har også fått hard kritik som følge av videoen, hvor flere folk har uttrykket boikott av restauranten og kvittert med drøssevis av dårlige anmeldelser på Google av restauranten i ren protest. Både det lokale politiet og McDonald’s har dog forsvart seg.

- På min restaurant er målet å gi kundene våre en positiv og innbydende opplevelse hver gang de kommer hit. Dessverre har personen i denne videoen flere ganger hatt en forstyrrende oppførsel og er blitt bedt om å forlate stedet av ledelsen og politiet ved flere anledninger, sier restaurantsjef Joel Pellicci i en uttalelse til lokale amerikanske medier.

Se videoen her: