Mann redder et valpekull: Så innser han at han har gjort en fatal feil

31/08/2023 18:30

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Omtrent en uke etter hans heltedåd skjønte han hva han hadde gjort.

En rutinemessig hageopprydding tok en høyst uventet vending for Craig McGettrick og hans kollega da de under en gammel madrass kom over noe du ikke ser hver dag - en gruppe forlatte valper.

De små valpene hadde blitt stående uten noen synlig mors omsorg, så Craig og kollegaen bestemte seg for å gjøre noe med det. Bored Daddy skriver det.

Deres gode gjerning ble også delt på sosiale medier, og fanget oppmerksomheten til mange. Men skjebnen hadde noe annet i vente.

En uke senere ble valpene, som hadde blitt feiret som redninger, plutselig gjenstand for tvil. En observant person som hadde sett valpene på sosiale medier stilte spørsmål ved om disse valpene virkelig var valper.

Ved nærmere etterforskning viste det seg at de små skapningene faktisk var babyrever som hadde blitt forvekslet med valper.

Krisesenteret, som i utgangspunktet hadde berømmet Craigs innsats, tok raskt kontakt med ham og forklarte det overraskende funnet.

Rådet var nå klart: Disse reveungene hørte ikke hjemme i et ly, men sammen med revemoren. Da reveungene ble returnert til stedet de var funnet, gikk det ikke lang tid før moren deres dukket opp og tok dem med seg inn i en skog i nærheten.

Craig og hans kollega hadde i utgangspunktet handlet med de beste intensjoner, men det hadde vist seg å være en stor feil.

Heldigvis ble revefamilien gjenforent igjen, derfor fikk det i dette tilfellet ingen fatale konsekvenser for ungene.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.