Mann sender sms til kjæresten om at han drikker øl med vennene - så avslører han hvor

19/07/2017 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Gareth Kelly var bare ute for å ta noen øl med kompisene sin, men plutselig tok byturen en vill vending.

Britiske Hannah Williams fikk en overraskende melding fra kjæresetn sin Gareth Kelly på søndag, etter han hadde dratt til den lokale puben med noen kompiser. 

30-årige Gareth Kelly hadde sagt at han ville komme hjem igjen snart, men rundt midnatt fikk Hannah Williams plutselig mange meldinger på mobilen sin.

Det skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Foto: Caters/Polfoto

Foto: Caters/Polfoto

Foto: Caters/Polfoto

- Kjære, jeg er på vei til Cardiff flyplass. Tilfeldig ferie, jeg vet det. Men jeg er hjemme om tre dager, kom det blant annet fra Gareth Kelly, som hadde bestemt for å ta en spontan tur til Ibiza.

Først trodde 20-årige Hannah Williams at kjæresten bare tullet med henne. Men da han ikke nådde det siste flyet fra Cardiff, hadde han dratt til Bristol i stedet for å reise fem dager til den populære ferieøya. 

Tidligere på dagen hadde Gareth Kelly hjulpet søsteren sin med å flytte, hvoretter de hadde tatt en øl sammen på puben. Da søsteren gikk ble Gareth Kelly hengende sammen med vennene sine. 

Foto: Caters/Polfoto

Han dro hjem rundt klokken 23, pakket, fant frem passet sitt, og skrev til Hannah Williams at han var på vei til flyplassen. Selv om det er første gang Gareth Kelly har hoppet på et fly i beruset tilstand, er ikke kjæresten overrasket over det han gjorde:

Foto: Caters/Polfoto

- Han gjør noen syke ting av og til. Han er vanvittig. Det krever ikke mye overtalelse for å få ham med på ting, han er med på de tingene som folk foreslår, sier Hannah Williams til Daily Mail.

Gareth Kelly hadde til og med sendt en melding til sjefen sin om at han ikke kom på jobb den uken.

Hannah Williams innrømmer at hun moret seg over kjærestens gale påfunn. Men hevder også at hun er klar til å ta hevn når han kommer hjem igjen:

Foto: Caters/Polfoto

- Han prøver å gjøre meg misunnelig med bilder på Snapchat, hvor han er i svømmebassenget og ligger i solen, men jeg skal nok få min hevn. Ingen vet hva det blir enda, men det blir bra, sier Hannah Williams til Daily Mail.

Foto: Caters/Polfoto