Mann ville overraske kjæresten med konsert for å se favorittbandet hennes: Ble sjokkert da han så billettene

14/02/2018 20:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Duncan Robb
Foto: Duncan Robb
Da bandet kom frem på scenen, innså kjæresten sin pinlige feil. Nå ler hele internettet av ham.

Det er ikke alltid lett når favorittbandet kommer til byen. 

Det krever at man er rask foran Pc-en når billettsalget starter, for ellers kan man være uheldig og ende med veldig dyre eller kanskje falske billetter. 

Men det var nå ikke det som skjedde da Duncan Robb fra Chesterfield i England ville overraske kjæresten sin med konsertbilletter. Kjæresten elsker nemlig rockebandet Red Hot Chili Peppers. Det skriver Mirror. 

Nå kom bandet endelig til Belfast i Irland på turné, og i starten var billettene ganske rimelige i pris. Derfor var Duncan Robb rask til å sikre seg to billetter og bestilte flybilletter til byen, og kjærestens overraskelse og glede var dermed sikret. 

Men uken før de skulle avsted, begynte kjæresteparet å se nærmere på turen og billettene. Da viste det seg at det var vanskelig å finne ut hva som skulle varme opp for bandet.

Kæresteparret troede de skulle se Red Hot Chili Peppers. Foto: Shutterstock

- Kjæresten min ville finne ut hvem som varmet opp for bandet, men hun fant ikke noe informasjon om at bandet skulle til Belfast, sier Duncan Robb til ABC. Og det var det en god grunn til, for det var ikke Red Hot Chili Peppers som skulle spille.

I stedet var det Red Hot Chili Pipers, som etter eget utsagn kaller seg selv for ‘verden beste sekkepipeband.’

Mannen forstod feilen da han så nærmere etter på billettene. Foto: Duncan Robb

De hadde kjøpt billetter til Red Hot Chili Pipers - verdens beste sekkepipeband. Foto: PR

Sekkepipe er jo også et instrument, så det var ikke annet for det positive kjæresteparet å gjøre enn å gå på konserten hvilket de delte på Twitter under konserten onsdag. 

Og det er faktisk ikke første gang det har skjedd, hvilket gjør at sekkepipebandet er veldig nøye når de selger billetter.

- Vi sørger alltid for at det er kilt og sekkepiper når vi reklamerer for konserter. Vi vil ikke utgi oss for å være Red Hot Chili Peppers, vi respekterer dem altfor høyt, sier bandets agent Douglas Gillespie til Newsweek.