Mannen dør på bryllupsdagen: 3 år senere føder kona barnet hans

09/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ting tok raskt en uventet vending.

Sian Goodsell og mannen hennes, Jason Goodsell, møttes på Tinder i 2014. Etter å ha blitt et par reiste de rundt i Australia i februar 2017. Jason ba deretter Sian om å gifte seg med ham, noe hun godtok.

Han fridde til henne mens de gikk nedover stranden ved solnedgang i Bunbury, Vest-Australia.

Til parets overraskelse ble Jason diagnostisert med stadium fire tarm- og leverkreft seks dager senere. Sian avslørte i et nylig intervju at Jason kjempet "hardt og godt" i to år.

Han fikk behandling, men det fungerte ikke. Paret giftet seg lovlig 3. mai 2019 og ble forventet å feire bryllupet senere. Men Jason døde på tragisk vis samme natt til bryllupet sitt. Han var rundt tretti år gammel.

Mens Jason ble behandlet for kreft, bestemte han og kona seg for å fryse sæden hans. Etter hans død forsøkte hun in vitro-fertilisering ved å inseminere seg med ham.

Sian, en australsk sykepleier, ble gravid på sitt første forsøk. Fødselen startet imidlertid «ekstremt tidlig».

Hun dro til Nepean Hospital i Sydney hvor hun ble fortalt at hun skulle føde. Men hun nektet å innrømme det, og trodde det var falsk alarm. Men innerst inne visste Sian at barnet hennes kom for tidlig, og hun ville ikke tro det.

Hun forklarte i et intervju i august 2023 at hun som sykepleier visste at dette var grunn til bekymring. Selv om legene prøvde å bremse riene, fungerte det ikke. Sian ønsket Jasons datter Matilda velkommen 26. desember 2022.

Dessverre klarte hun ikke å holde den nyfødte etter fødselen naturlig. Matilda ble umiddelbart tatt bort, deretter intubert og fraktet til neonatal intensivavdeling.

Tre uker etter å ha blitt innlagt på Nepean Hospital, ble Sians datter overført til Westmead Children's Hospital i Sydney. Hun hadde utviklet nekrotiserende enterokolitt (NEC).

Denne tilstanden anses som alvorlig fordi vevet i tarmen blir betent og begynner å dø. Det kan derfor føre til perforering, som kan gi lekkasje i magen.

Matilda ble operert 18. januar 2023. Legene opererte den perforerte tarmen hennes i fire timer. Hun ble utstyrt med en ileostomipose, som deretter ble reversert.

Babyen tilbrakte omtrent 17 uker og to dager på Grace Centers spesielle neonatale intensivavdeling, med sin elskede mor alltid ved sin side.

Moren innrømmet at det var vanskelig å gå gjennom denne prøvelsen uten partneren. Heldigvis forlot babyen hennes neonatal intensivavdeling 17. mai 2023.

Sian var glad og overveldet over å bringe barnet sitt hjem. Matilda, født fire måneder for tidlig, er nå seks måneder gammel. Hun sier hun er spyttebildet av sin avdøde far.

Sian avslørte at hun ofte fortalte den lille jenta historier om henne og faren hennes, inkludert hvordan han var. Moren, som nå er enke, holder minnet hans i live ved å holde bilder av ham i huset. Sian sa:

"Tilly vil alltid kjenne faren sin." Sian fødte tre år etter Jasons død. Hun innrømmet at «det er fint å ha en del av ham her», med henvisning til parets datter.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.