Mannen er i ferd med å stille det store spørsmålet: Så bryter moren inn.

02/08/2021 11:26

Emma Sletta

Viralt
En mor ødela sønnens romantiske frieri, og alt ble filmet. Nå har videoen gått viralt

Dan, som går under navnet @catdaddan på det sosiale medie TikTok, han har delt en video som viser han som er i ferd med å stille det store spørsmålet til kjæresten sin.

Det når han dog aldri, for hele frieriet vil bli ødelagt av moren hans. Plutselig kan du høre moren hans rope "Nei, nei, nei" mens han går ned på det ene kneet.

Han beskrev i videoen, som han delte på TikTok, og skrev: «Faren min visste ikke hva han skulle gjøre, så han fortsatte å filme».

I videoen er det klart at Dan går ned på det ene kneet fordi han vil stille kjæresten et av livets store spørsmål. I mellomtiden står kjæresten hans på en vegg hvorfra det sannsynligvis er et stup ned på den andre siden.

Rett før Dan får det store spørsmålet stilt, blir alt ødelagt. Og ikke bare litt ødelagt, det er Dans egen mor som klarer å ødelegge det spesielle øyeblikket. Fordi hun kjefter på jenta og ber henne komme ned fra veggen.

Over videoen skrev Dan: 'Til jenta jeg skulle fri til, men moren min stoppet det ...'

Etter å ha delt klippet på sosiale medier, har det gått viralt og har blitt sett mer enn 9,4 millioner ganger. I tillegg har flere tusen seere også kommentert videoen, hvorav flere skriver at han ikke burde latt moren ødelegge frieriet.

"Da var hun heldig. Hvem vil gifte seg med noen som lar sin mor velge kone», skriver en person, mens en annen skriver:

«Heldig jente. Hun unngikk en kontrollerende svigermor og en mann uten ryggrad.»

«I nok en episode av mødre som er forelsket i sønnene sine», skriver en tredje person som en vits.

I en påfølgende video sier Dan at han kom tilbake til stedet der han endelig kunne stille det store spørsmålet. Heldigvis, til tross for at det første forsøket mislyktes, sa hun ja andre gang.