Mannen med ’verdens største penis’ avslørt som svindler: Den er ikke 48 centimeter lang allikevel

05/01/2018 15:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En lege påstår at verdens største penis ikke er så stor som eieren har skrytt av at den er.

Roberto Esquivel Cabrera fikk stor oppmerksomhet i 2015, da den 55 år gamle meksikaneren påsto å være innnehaver av verdens største penis.

I starten av 2017 gikk saken for alvor viralt, etter et intervju og en rekke avslørende bilder viste at mannen var utstyrt med noe uhyggelig langt mellom bena. Det skriver britiske Metro.

Selv påsto Cabrera å være innehvaer av en penis på svimlende 48 cenitmeter – en skikkelig kølle som rekker ham lang nedenfor knærne.

Ifølge Roberto Esquivel Cabrera selv var det snakk om intet mindre enn klodens største penis – en rekord han også har prøvd å få med i Guinness Rekordbok, som nå har nektet å ta ham med da den ikke går innenfor kategorien ‘verdens største penis’.

Cabrera har til og med veid pølsen sin, som etter eget utsagn har en kampvekt på hele 2,2 pounds – en knapp kilo.

På de famøse bildene som senere gikk verden rundt, hadde Roberto Esquivel Cabrera dog valgt å dekke til lemmet sitt med en stor sokk. Nå viser det seg at det kanskje er en god grunn til at han valgte nettopp denne innpakningen. 

For nå påstår den meksikanske legen Jesus Pablo Gil Muro, som har undersøkt den påståtte rekord-penisen, at den allikevel ikke er så stor som Cabrera har gitt uttrykk for.

Jesus Pablo Gil Muro har nylig fortalt hvordan Roberto Esquivel Cabrera nektet å fjerne den store sokken, og ikke ville la fagmannen se på lemmet hans uten.

Jesus Pablo Gil Muro fikk lov til å ta en scanning av villdyret, som senere viste at Cabrera ikke er utstyrt med en penis på vanvittige 48 centimeter.

I stedet bærer meksikaneren rundt på et lem som måler mellom 16-18 centimeter – altså en noe mere normal penis enn han har gitt uttrykk for.

At Roberto Esquivel Cabrera er utstyrt med noe langt mellom bena er ikke feil. Det forklarer Jesus Pablo Gil Muro, som samtidig avslører at den velutrustede mannen faktisk har utrolig mye forhud.

- CT-scanningen avslørte at det var utrolig mye forhud. Den går nesten ned til knærne. Men selve penisen er cirka 16-18 centimeter, forteller Jesus Pablo Gil Muro, som dermed fratar Cabrera den ellers så famøse tittelen.

- Den går ikke hele veien ned gjennom forhuden. Resten av vevet der nede er bare forhud, blod, blodkar og noe betennelse i huden. Han var helt besatt av penislengden, forteller legen.

Roberto Esquivel Cabrera er fortsatt fast bestemt på at han har verdens største penis, som blant annet har gjort at han har fått tilbud om å medvirke i en pornofilm.

Den siste oppdateringen om Roberto Esquivel Cabrera er at han har søkt om uføretrygd, da han påstår at han ikke kan jobbe på grunn av monsteret han har mellom bena.

Nedenfor kan du se et tv-innslag med den – påstatte – velutrustede mannen Roberto Esquivel Cabrera:

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.