Mannen syntes teen hans smakte rart: Så han setter opp et skjult kamera og fanger kona

14/08/2023 20:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En mann la merke til at teen hans smakte rart, så han installerte et skjult kamera og oppdaget noe sjokkerende.

En mann la merke til en kjemisk smak i drinkene hans og mistenkte kona for å ha forgiftet dem. Det viste seg å være avløpsrens.

Mannen installerte skjulte kameraer på kjøkkenet og skal angivelig ha sett kona helle Drano, et produkt som inneholder kraftige kjemikalier for å hjelpe til med å løse opp alt som tetter vasker.

Mannen, en radiolog, tok med videobeviset og prøver av teen hans til politiet, som bekreftet at teen inneholdt Drano.

Kona hans er arrestert, og nå som videoen er sluppet, søker ektemannen også besøksforbud mot Yu. Paret hadde vært gift i ti år og hadde to barn, en sønn og en datter.

Yus advokat fastholdt uskyld. Rettsdokumenter avslørte imidlertid at mannen også ble utsatt for fysisk mishandling fra sin kone. Yu krevde angivelig massasjer og tråkket på hodet hans til han ga dem.

Mannen søkte derfor om skilsmisse og kjemper for å få full omsorg for sine to barn. Emily Yu skal ha spurt mannen sin om å stille kausjon for å komme seg ut av fengselet, men han nektet.

Hudlegen fra Sør-Carolina ble siktet for tre tilfeller av forgiftning og ett antall overgrep og vold. Hvis Emily Yu blir funnet skyldig i noen av disse anklagene, risikerer hun åtte år og åtte måneder i fengsel.

Mannen hennes tilsto at han begynte å mistenke Emily Yu for å ha forgiftet ham i april, men hun ble arrestert i august 2022. Tobarnsfaren fortalte også advokaten sin at han hadde utviklet magesår, gastritt og spiserør.

Yu måtte også vente på at Medical Board of California skulle avgjøre om hun ville få fortsette å praktisere medisin. Men advokaten hennes, Scott Simmons, virker ikke så bekymret for at hans klient skal tape saken.

Et YouTube-klipp av saken kan ses nedenfor.