Marks 4-årige datter begynte å oppføre seg rart på restauranten – så oppdaget han hva servitøren hadde gjort

30/12/2017 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En familiefar forteller om en rystende opplevelse hans 4 år gamle datter ble utsatt for på en restaurant.

Det var langt fra den opplevelsen de hadde håpet på, da det engelske paret Mark Thomas og Kathryn Wilson nylig var på restauranten Frankie & Benny's i byen Burtonwood i England.

Med seg hadde paret på henholdvis 33 og 29 år sin fireårige datter Evelyn, som var veldig tørst da den lille familien på tre satte seg til bords. Det skriver britiske Mirror.

Derfor bestilte foreldrene en fruktjuice for barn ved navn 'Fruity Sunrise’, som deretter ble servert sammen med familiens mat.

Den tørstørste jenta tok seg en stor slurk av juicen, før hun raskt dyttet glasset vekk med en merkelig grimase.

Først trodde foreldrene at datteren bare var kresen, og oppmuntret henne derfor til å ta en slurk til av juicen.

- Vi så på hverandre og ba datteren vår ta en slurk til siden hun vanligvis elsker fruktjuice. Deretter tok hun er par slurker til, forteller Mark Thomas til Mirror.

Pludselig kom det en servitør løpende bort til foreldrene. Det viste seg at Evelyns alkoholfrie ’Fruity Sunrise’ slett ikke var alkoholfri.

- Da servitøren kom bort, var hun veldig bekymret og det så ut som om hun var i ferd med å begynne å gråte. Så fortalte hun oss at hun ved en feil hadde gitt Everlyn en vanlig cocktail, forklarer faren.

Den lille jenta hadde fått en ’voksen-cocktail’ med navnet 'F&B on the Beach' – som blant annet inneholdte vodka og ferskensnaps - som serviøren hadde gitt til den 3 år gamle jenta ved en feil.

Faren Mark Thomas har i ettertid fortalt hvordan jenta ganske kort tid etter hadde vært ute av stand til å gå, og hvordan hun fant på vittigheter og fniste av seg selv i restaurantens toalettspeil.

Frankie & Benny's har unnskyldt hendelsen, som fant sted 20 desember, og kalt det for en 'menneskelig feil'. Men denne unnskyldningen er ikke nok for den sinna småbarnsfaren.

Mark Thomas oppfordrer derfor restaurantkjeden til å fremover endre serveringen av barne-cocktails, slik at de alltid kommer i plastikkbegre, eller til å bruke et spesielt mønster på barneglass så samme feil kan bli unngått i fremtiden.