Maya kjøpte en jakke på en bruktbutikk: Så gjorde hun et funn i jakkelommen som knuste henne

13/11/2023 11:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Funnet vekket noen følelser i henne.

Det er veldig populært å kjøpe brukte klær. På den måten kan du finne klesdeler i god stand og for utrolig billige penger.

Finne klær i sparsommelighet butikker er en kunst, og noen mennesker har en evne til å finne ekte skatter som kommer i forskjellige former som klær, smykker og mye mer.

En av de som handler mye i bruktbutikker er Maya Sommer. Nylig gjorde hun et ekstremt interessant funn i jakkelommen på en jakke som hun hadde kjøpt på en bruktbutikk. Funnet som vekket noe i henne, delte hun på TikTok-profilen sin.

– Jeg kan fortsatt ikke tro det jeg fant, sier hun i videoen.

"Jeg fant denne skinnjakken på tirsdag i en bruktbutikk. Den passet perfekt, så jeg kjøpte den begeistret og tok den med hjem."

Da hun prøvde jakken, merket hun at noe var i lommen - og det unike funnet vekket noe i henne. Hun fant en liten dagbok full av notater, men historien slutter ikke der.

Det viste sig nemlig, at der lå en dagbok i jakken, og den var fra torsdag den 11. november 1971. I dagboken stod der følgende:

«Det var for en uke siden, og Dianne har ikke ringt», skriver dagbokeieren, og fortsetter: «Jeg drakk meg full på meg selv».

Maya fortsetter dagboken sin, og den 4. november 1971 finner hun en beskrivelse av parets siste lykkelige dager sammen:

"Dianne og jeg elsket i morges. Jeg tok henne med til frokost og deretter på jobb. Jeg visste ikke at det skulle bli siste gang jeg skulle se henne," står det i dagboken.

Maya sier at lesingen ødela henne. I tillegg til dagboken fant hun en annen notatbok, tre sølvdollar fra 1921 og en liten flaske kanadisk whisky fra 1996.

Du kan se hele videoen nedenfor.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.