McDonalds medarbeider med urovekkende kunngjøring om jordbær milkshakes

08/08/2022 10:51

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du bestiller en jordbær milkshake når du er på McDonald's, kan det hende du ikke får det du forventer å få.

Hvis du trodde det var en McDonalds ansatt som sto på kjøkkenet og skar ferske jordbær til milkshake og smoothies, vil du bli skuffet.

En ansatt på en av hurtigmatkjedens restauranter har avslørt dette. Den ansatte har avslørt i en video på TikTok hva som faktisk brukes til å lage en smoothie med jordbær og banan - og ikke hva du forventer.

TikTok bruker og McDonalds ansatt Heydi Macias har delt en video på sosiale medier som hun starter med: "Her er hva du faktisk spiser på McDonald's."

Hun viser deretter hvordan hun trykker på en rekke knapper på en maskin til hun har gjort riktig smaksinnstilling. Deretter legger hun en plastkopp i maskinen og filmer hva som sendes ned i den.

Halvparten av koppen vil bli fylt med en tykk, rosa sirup, mens den andre halvparten vil bli fylt med en kremaktig, hvit væske. Deretter sendes en håndfull knust is inn i koppen.

Når det er gjort, trykker hun på 'Blend' -knappen, og ber maskinen om å blande de forskjellige ingrediensene sammen. Interessant er det ingen nykuttede jordbær eller bananer i sikte.

Kommentarfeltet under Heydis video er fylt med folk som blir underholdt ved å finne ut hva som er i McDonald's smoothies. Imidlertid er mange av dem ikke spesielt sjokkerte.

"Jeg håper du ikke trodde en fastfood restaurant ville kutte frisk frukt til smoothien din," skrev en bruker, mens en annen skrev:

"Hva?! Mener du at McDonald's ikke kutter frisk frukt til hver smoothie?"

"Jeg vil aldri drikke det igjen," har en tredje skrev, som tilsynelatende ikke vil bestille smoothie på McDonald's neste gang.

"Ingen av oss trodde du sto ut og kuttet jordbær i skiver," skrev en fjerde.

"Jøss, virkelig? Jeg trodde det ble plukket fra et jordbær-banan-smoothie tre," skrev en femte.