Melanie ble tvunget til å si opp jobben sin på McDonalds: Ble fortalt at hun var for pen

22/08/2023 19:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
I dag tjener hun mye mer enn hun gjorde på McDonalds.

En McDonalds-ansatt ved navn Melanie har nå åpnet opp om hvordan hun ble tvunget til å slutte i jobben fordi hun var for pen til å jobbe der.

Melanie, som er 20 år, opplevde at både kolleger, kunder og sjefer så skjevt til henne på arbeidsplassen fordi hun var penere enn de andre ansatte. Dette er skrevet av The Sun.

Den unge kvinnen hadde til og med opplevd at hennes overordnede kunne tenke seg å sende henne ned til en butikk hvor hun kunne kjøpe produkter for å fjerne sminke og falske negler.

Melanie hadde lenge tenkt på å slutte i jobben, og en dag fikk hun en kommentar som bekreftet hennes egen oppfatning av seg selv:

"En gammel mann kom faktisk gjennom kjøreturen i en fancy bil en gang og fortalte meg at jeg er for pen til å jobbe der," sier hun.

Hun sier videre at sjefen hennes ikke likte henne og at hun er sikker på at det er på grunn av utseendet hennes:

"Men sjefen min hatet meg. Jeg er sikker på at det er fordi jeg var vakker. Han var en forferdelig mann, men jeg lot ham aldri få meg ned."

I dag tjener Melanie en formue på OnlyFans, hvor hun på en god dag kan tjene opptil 15 400 NOK. På McDonalds fikk hun under 108 kroner timen til sammenligning.

"De fleste av kollegene mine flørtet med meg, og noen av dem hadde bedt meg om å gjøre OnlyFans før jeg dro, og noen få av dem kjøper innholdet mitt nå."

Under kan du se et bilde av Melanie: