Mia skulle pusse tennene mens hun så Netflix: Noen sekunder senere innser hun den store feilen

02/11/2023 07:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne tok fryktelig feil med tannkremen.

En kvinne ble så distrahert av David Beckhams Netflix-dokumentar at hun gjorde en feil mens hun pusset tennene. Mia Kittelson gjorde den smertefulle feilen å ta feil av en tube med 'Icy Hot', istedenfor Colgate-tannkremen. 

'Icy Hot' er en smertelindrende krem. Hun innrømmet feiltrinnet på TikTok, der hun sa at hun fikk kjæresten febrilsk til å ringe Giftlinjen.

Icy Hot sier at produktene deres er "spesifikt designet for å gi målrettet, varmende lindring for å hjelpe til med å løsne stramme, sammenknyttede muskler gjennom fordelene med massasje pluss varmeterapi." Det er ikke akkurat det du vil ha i munnen.»

Det kan best sammenlignes med Voltaren krem hjemme. Den pinlige videoen har siden gått viralt med mer enn 10 millioner mennesker som har sett hennes smertefulle, men mer eller mindre ufarlige feil, som hun har kalt «ikke hennes stolteste øyeblikk».

Mias kjæreste sa på TikTok: "Øhhh, så hun pusset tennene ved et uhell med, eh, litt Icy Hot. Eh, noe som så identisk ut som Colgate-tannkremen hennes."

Bildeteksten på videoen, sett av mer enn 10 millioner mennesker, beskriver hvordan paret ble distrahert ved å snakke om Netflix-dokumentaren om Beckham.

Mange av dem som har sett opptakene synes imidlertid det er vanskelig å føle sympati for kvinnen.

"Å ringe giftlinjen er så pinlig, men de er så hyggelige," skrev en bruker ved navn Alex.

En annen sa: "Jeg ville ikke engang vurdert å ringe Gifttelefonen og ville bare vente for å se om jeg dør eller ikke."

Under kan du se klippet.