Michael med vill åpenbaring: Sånn har du aldri har stekt en biff før

03/11/2021 15:21

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Vi kan signere på at du aldri har stekt en biff på denne måten før, selv om du sannsynligvis har redskapene til det hjemme.

En amerikansk reporter har avslørt en ny måte å lage en biff på.

Men før du skynder deg ut for å kjøpe nye grillmaterialer, har du sannsynligvis allerede alt du trenger.

Vi kan avsløre at det sannsynligvis ikke vil bli din favorit måte å lage en biff på, men intet mindre er det underholdende å se hvordan CBS News-korrespondent Michael George klarer å steke et vanlig stykke kjøtt i oppvaskmaskin.

Ja, du leste riktig. I oppvaskmaskin.

Han viste sine følgere på Twitter hvordan han gjorde det, og det virker ganske enkelt (hvis du har tid).

Reporteren plukket opp en saftig biff, så forseilet han den i en plastpose med en vacum. Den vakuumforseglede biffen ble deretter kastet i oppvaskmaskinen.

En video lagt ut på hans sosiale mediekonto viser hvordan biffen ble satt i den øverste skuffen og maskinen ble satt til 96 minutter.

Den vakuumforseglede posen sikrer at kjøttet ikke får rikelig med vann og andre mulige forurensninger på den, mens varmen og dampen gir det perfekte miljøet for å lage mat.

Men dessverre gjør oppvaskmaskinen ikke alt arbeidet.

Michael avslørte at han fortsatt måtte slå den på pannen sammen med litt hvitløk og urter for å få inn den perfekte biff smaken.

Han sa imidlertid at det bare var på pannen i to minutter for å sikre at utsiden fikk en skikkelig skorpe.

Folk var overrasket og virkelig imponerte over matlagingen, men omvendt tar det betydelig lengre tid, samtidig som de bruker mye vann i hulens procensse. Så det er verken tidsbesparende eller vannbesparende.

Det er ikke Michael som klarer å lage mat på forskjellige måter. Tidligere har en mann kokt en pizza i en bil som ble plassert midt i solen, mens en annen har tilberedt en biff ved å kaste den i en brødrister.