Michael vant 126 millioner i Lotto: Så begynte han med et ganske ukonvensjonelt morgenritual

12/08/2023 20:30

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Michael sier at hvis han ikke hadde tapt alle pengene, ville han vært død i dag.

Michael Carroll, en tidligere lotterivinner, har delt sin bemerkelsesverdige historie om hvordan reisen hans gikk fra å være en multimillionær til å jobbe på et slakteri og tjene som kullleverandør.

For to tiår siden vant Michae Carroll 9,7 millioner pund (tilsvarer 126 millioner kroner) i lotteriet. Denne formuen ble brukt til et liv i overflod preget av narkotika, alkohol og ekstravagante fester.

I en alder av bare 19 år endret Carrolls liv seg dramatisk da han vant jackpotten. Dette førte raskt til utviklingen av en avhengighet av narkotika og alkohol, med daglige utgifter på opptil 2000 pund brukt på kokain.

I følge Daily Record beskrev han seg selv som en "grunn alkoholiker" og begynte hver dag med "tre linjer kokain og en halv flaske vodka".

Hans beryktede sexfester, som minner om «romerske orgier», involverte nakne kvinner som presenterte kokain på sølvfat.

"Hvert rom i huset mitt ble brukt til sex. Kvinner ville rett og slett tilby seg selv til meg. Jentene opptrådte nakne og serverte kokain på sølvbrett," sa han om dette aspektet av sitt ville liv, ifølge LadBible.

Likevel tok Carrolls festlige livsstil en brå slutt.

Partibudsjettet hans steg til 50 000 pund, og feilaktige investeringer fikk formuen hans raskt til å smuldre. Carroll investerte 1 million pund i sin favorittfotballklubb, Rangers, som gikk konkurs i 2012.

Han kjøpte et herskapshus til 325 000 pund som forble forlatt i rundt 10 år.

I 2013 erklærte Carroll seg selv konkurs og opplevde til og med hjemløshet i en periode på tre måneder.

Til tross for sin drastiske reise fra rikdom til ruin, opprettholder Carroll en overraskende optimistisk holdning til situasjonen sin.

"Jeg lever et godt, fritt liv nå, og jeg er lykkeligere fordi jeg har fått livet mitt tilbake. Jeg er en dårlig lotterivinner," sa han.

"Jeg føler at jeg er heldig som er i live. Hvis jeg fortsatt hadde pengene, ville jeg vært seks fot under bakken."

Carroll angrer ikke på hvordan han brukte formuen sin. "Jeg ser ikke tilbake med noen anger, det er sikkert. Jeg ville ikke gå tilbake i tid," uttalte han.