Michale ble svelget av en hval og spyttet ut igjen: Én detalje var enda mer skremmende

22/08/2023 15:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De færreste kan si at de har vært inne i magen på en hval, men det er likevel ikke det villeste Michale har opplevd.

Det høres ut som en scene fra Pinocchio, men det er godt nok; Michale Packard ble svelget av en hval og kom ut i live.

Selv om han ikke tente bål for å bli nyset ut slik Pinocchio og Gepetto gjorde, "fløy" Michael også ut av munnen til det enorme beistet.

Det er det Ladbible skriver.

Ifølge media fant den bisarre hendelsen sted 11. juni 2021, da Packard hadde dykket.

Ifølge ham gikk de to første dykkene greit, men den tredje gangen var definitivt ikke så heldig, da det tredje dykket resulterte i at han ble «truffet» av en uvanlig voldsom kraft.

"[...] Jeg ble akkurat truffet. [...] og plutselig ble alt svart," forklarte Packard selv om hendelsen og utdypet: "[...] vann rant [...] rundt meg [. . .], og jeg kunne føle presset på hele kroppen.»

Den uheldige dykkeren har forklart at han tenkte «hva i helvete» da han skjønte at han var inne i en hval og at han fortsatt var i live.

Etter det tenkte han på «det var det», mens han tenkte på kona og barna, som han var sikker på at han aldri ville se igjen.

Men som skjebnen ville, svømte hvalen til overflaten, svingte hodet og spyttet praktisk talt Packard ut av munnen og opp i luften, hvoretter han landet i vannet igjen.

Her lå han etter eget utsagn og fløt rundt fordi tørrdrakten hans var fylt med luft og derfor holdt ham flytende.

"[...] Jeg så bare opp mot himmelen. Jeg er knullet, jeg vet, men jeg trodde jeg skulle overleve," har han uttalt, og det gjorde han.

Mirakuløst nok klarte Packard å overleve å bli svelget av en hval og bli spyttet ut igjen, men ifølge ham selv er det ikke engang det skumleste han har opplevd.

Den uvanlig uheldige (og heldige) mannen har også overlevd å ha styrtet et fly i jungelen. «Det som hjemsøker meg mer er flyulykken», har han således uttalt og utdypet:

«Jeg satt i jungelen i tre dager [...] [med] punktert lunge og fire brukne ribbein, 180 rifter i hodet [ og ] sprukket akillessener."

Mye kan sies om Packard, men forsikringsselskapet hans må etter hvert finne det vanskelig å tro på historiene hans.