Mike ville overraske kona med dyr julegave: Men så ødela svigerinnen alt

08/12/2022 07:52

Emma Sletta

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Mike ønsket å overraske kona med en dyr julegave, men han klarte det ikke, fordi svigerinnen ødela hele overraskelsen.

Mike LeMieux bestemte seg for at han ville overraske kona med en dyr veske fra Louis Vuitton til jul. Og for å være sikker på at hun ikke oppdaget gaven på forhånd, fikk han den levert til svigerinnens adresse.

Planen hans kollapset imidlertid raskt da svigerinnen mottok den dyre posen, og ringte kona i sjokk.

Hun ble rett og slett overrasket over å lese kortet som ble gitt, og trodde feilaktig at noen hadde sendt henne posen som en gave.

Det skriver Mirror.

I et forsøk på å finne ut hvem som hadde sendt posen, ringte hun søsteren - og kort tid etterpå oppdaget hun tabben. Heldigvis har alle tre tatt det hele med et smil og har delt historien på sosiale medier.

I en video delt av Ashley Lemieux, Mikes kone, på både Instagram og TikTok, snakker hun om søsteren Brooke Carlsons store tabbe.

– I går fikk søsteren min en Louis Vuitton-veske i posten uten informasjon om hvem som hadde sendt den. Hun skrev umiddelbart til meg og ble så sjokkert at hun trodde hun ville besvime, sier Ashley.

"Hun får til og med mannen sin til å filme en video av henne og vesken," sier hun og spiller Brookes video av henne som stolt viser frem posen.

"Hun ville ha delt dette på sosiale medier og spurt hvem som sendte henne vesken," står det i videoen.

– Hun kan ikke tro det. Det er det beste øyeblikket i livet hennes. Det er et brev i vesken hennes som hun fortsetter å lese om og om igjen for å finne ut hvem det er fra, fortsetter hun.

– I brevet står det: "Du er en sjef. Sjefer trenger fine veske. Jeg elsker deg så høyt, kjære." Hun ringer meg og er i sjokk. Hun fortsetter å spørre om jeg sendte henne veske. Jeg sier: 'Jeg lover at jeg ikke har sendt deg en Louis Vuitton-veske.'"

Hun fortsetter å se på vesken, og til slutt finner hun en adresse på esken, og hun sier: 'Ashley, den har Mikes navn og adressen din på den. Det er fra deg.' Jeg sa: 'Brooke, jeg har ikke sendt deg en taske, og jeg vet at Mike ikke kaller deg kjære. Sendte Mike deg en julegave til meg?

– Tiden sto stille. Jeg kunne høre det rotere inne i hodet hennes. Da husket hun at hun hadde fått denne beskjeden. "Videoen viser deretter et skjermbilde av en melding fra Mike til Brooke: "Gaven til Ashley vil bli levert hjemme hos deg på tirsdag."

– Hun ble så sjokkert over å finne en Louis Vuitton-veske ved inngangsdøren at hun glemte at hun fikk seg en overraskelse, sier Ashley.

I videoen kan man høre Brooke le når hun oppdager hva hun har gjort, og sier: "Jeg kunne virkelig ikke føle meg verre."

Heldigvis har alle tatt det med et smil, og i en oppfølgingsvideo kan Mike ikke slutte å le mens de to søstrene forteller hva som har gått galt.

"Jeg føler så mye for deg fordi du sannsynligvis var så spent at du hadde en Louis Vuitton-veske. Jeg burde ha fortalt deg hva det var," sier Mike til Brooke, som raskt svarer: "Du har ingenting å be om unnskyldning for."