Mor deler babynavn og får kritikk: Du gjetter aldri hva hun vil kalle datteren sin

24/08/2023 16:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er ikke alltid lett å finne det rette navnet til den lille.

Det er ikke alltid lett å gi noen et navn. Det er mange å velge mellom, og med tiden har det også blitt mer og mer vanlig at foreldre finner et helt ‘unikt’ navn til sine kjære små.

For noen er det viktig at navnet har en historie eller spesiell betydning, og for andre kan det være noe helt annet som er avgjørende.

En kommende mor deler nå vannet på internett etter å ha avslørt at hun vil kalle datteren sin 'Cinderella'. Altså, Askepott på norsk.

Den kommende moren tok til Reddit for å spørre brukerne hva de syntes om Disney-navnet hennes etter at hun delte det med kjæresten.

Spoiler: Partneren hennes var definitivt ikke imponert. Det er det Ladbible skriver.

"Hei venner! Jeg postet her før om jentenavn og dere ga meg vakre navn, men nå trenger jeg deres mening om et navn. Kjæresten min synes det er dumt og at folk vil gjøre narr av henne, men jeg synes det er søtt?" hun skriver og fortsetter:

"'Cinderella'" og jeg tror Cindy eller Ella ville vært søte kallenavn. Jeg vil ikke at hun skal bli gjort narr av i det hele tatt, men for meg er det søtt.. alle innspill settes pris på.”

Navnet gjorde mange Reddit-brukere tvilsomme. "Belle eller Ariel er søte prinsessenavn. Navnet Askepott er ikke noe du setter på et menneske. Det er ok for en katt eller en hamster, men en liten jente... Med all respekt, nei," skrev en bruker.

"Jeg er barnehagelærer og det var en liten jente på skolen som het Askepott. Ingen gjorde narr av henne (som jeg vet om), men de kunne sikkert erte, spesielt når hun ble litt eldre," advarte en annen bruker.

Selv om dette navnet ikke akkurat er på toppen av manges lister, er det absolutt ikke det verste babynavnet.

Nylig gikk en mor viralt for å navngi sønnen Alpha Mael (stavet Mael, som betyr prins eller høvding) fordi det hørtes ut som det mest 'mandige' navnet.