Mor delte hva hun gir barna sine å spise: Nå får hun massiv kritikk

20/08/2023 06:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor delte en video som viser hva hun mater barna sine. Dette har resultert i massiv kritikk på nettet.

Karlee, som er tobarnsmor, delte en video på TikTok for noen dager siden.

I denne videoen viser hun følgerne sine hva barna spiser i løpet av dagen. Denne videoen har fått mer enn fem millioner visninger, og har skapt mye kritikk.

I videoen kan du se at Karlee har gitt sine tre og ett år gamle barn et usunt kosthold. De får blant annet servert smultringer fra Krispy Kreme til frokost, pizza til lunsj og McDonalds til middag.

I tillegg viser hun også bilder av tallerkenene etter at barna har spist. Hun gjør dette for å vise hvor mye de faktisk spiste.

Foto: TikTok

I teksten til videoen angir hun at videoen ble tatt opp på en travel dag, og derfor har hun ikke rukket å lage mat.

Tyla skriver at barna ikke etterlot noen smuler etter å ha spist Krispy Kreme-smultringene. De fikk hver sin glasert smultring og fire små snacks.

Til lunsj serverte Karlee to skiver hjemmelaget pizza med noen pommes frites. Barna var tydeligvis ikke spesielt sultne da de bare spiste noen få pommes frites. De forlot resten.

Foto: TikTok

På kvelden fikk de begge servert en halv burger og pommes frites fra McDonald's. I tillegg fikk de også litt vannmelon.

De to barna spiste begge vannmelonen sin, men virket ikke spesielt interessert i burgerne deres. I kommentarfeltet har Karlee fått mye kritikk for det hun har servert barna sine.

Flere har bestemt skammet henne som mor for den enorme mengden hurtigmat. "Er dette en spøk? Mengden smultring er sinnsyk. Jeg kan ikke si om det er en spøk," skrev en bruker.

"Glaserte smultringer til frokost er for galt," sa en annen.

Foto: TikTok

"Ikke en eneste grønnsak," kommenterte en tredje. "Dette får meg til å føle meg så mye bedre med det jeg mater barnet mitt noen ganger," skrev en fjerde.

"Vær så snill å gi dem noen grønnsaker," sa en femte.

I kommentarsporet valgte Karlee å svare med å understreke at de ikke alltid spiser på denne måten. "Vi spiser ikke alltid slik. De spiser vanligvis mye frukt og grønnsaker," skrev hun.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?