Mor er skrekslagen for bilde av sine egne barn: "Jeg er ikke overtroisk, men...".

15/12/2020 20:27

Emma Sletta

Viralt
Det løp henne kaldt ned ryggen hennes da hun så bildet av barna sine.

Det begynte å renne kaldt nedover ryggen hennes da hun la merke til detaljene.

Slik beskriver en mor som ønsker å være anonym, hvordan hun følte seg da hun tok et bilde av barna sine tirsdag i forrige uke. Familien hadde vært ute og handlet litt da de spaserte hjem, og deretter gikk langs noen fotballbaner i boligområdet Seaton, som ligger i den skotske byen Aberdeen.

Moren ønsket et minne om den koselige familiekvelden, og derfor tok hun noen bilder av barna underveis. Da hun senere så gjennom bildene, løp det plutselig henne kaldt nedover ryggraden.

Uhyggelig tur hjem fra Lidl

Da moren senere på kvelden ønsket å se bildene hun hadde tatt av barna sine, oppdaget hun tre sifre på bakken, som hun bare gjenkjente for godt. Så bra at hun med egne ord var livredd, ifølge The Mirror.

Kombinasjonen av tre 6-talls - 666 - kalles "antall dyr" i Åpenbaringsboken i Bibelen. Figuren er forbundet med djevelen og verdens ende i apokalypsen, og derfor var moren fra Skottland så redd.

En av venninnene hennes postet bildene på nettet, ifølge The Mirror. Her skrev hun.

"Min venn tok dette bildet her om kvelden," sa han. Jeg er ikke overtroisk, men jeg kan ikke være den eneste som ser tallene 666», skriver vennen og fortsetter:

"Det var tirsdag kveld. Min venn dro tilbake fra Lidl. Det skjedde på en fotballbane i Seaton."