Mor fikk kvittering fra en restaurant: Når hun ser lappen, blir hun illsint

06/08/2023 07:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok / OBS: Genrefoto
Foto: TikTok / OBS: Genrefoto
Hun la ut et bilde av kvitteringen på sosiale medier.

Å spise ute er fordelaktig av flere grunner. I tillegg til å forhåpentligvis få en smaksopplevelse slipper du både shopping og oppvask.

En kvinne ved navn Kim og mannen hennes bestemte seg for å gå ut og spise med datteren sin på en helgedag, siden det ville være avslappende å slippe å lage mat. Det skriver The Western Journal.

De fikk akkurat det de forventet på restauranten, men det var én ting som ødela opplevelsen for dem. Da Kim fikk kvitteringen, la hun merke til en eneste ting som vanligvis ikke sto på restaurantkvitteringer.

På kvitteringen sto det: «familien med det stygge barnet».

Parets datter hadde oppført seg pent under hele restaurantbesøket, og derfor misforsto Kim kommentaren totalt.

Hun konfronterte derfor en ansatt som ikke turte å si et ord til henne. Etter episoden tok Kim et bilde av kvitteringen og delte det på Facebook-profilen sin, og nevnte den aktuelle restauranten.

I varselet sto det: “Hei Coffee Supreme NZ. Du bør lære opp personalet litt bedre så de ikke skriver «familien med det stygge barnet» på kvitteringen. Godt jobba."

Innlegget tok internett med storm og ble sett av utallige mennesker. Dette førte til at restauranten ga en offisiell unnskyldning.

Restaurantkjedens mat- og drikkesjef forsikret at det ikke vil skje igjen.