Mor fikk sjokk da datteren på 7 år kom hjem med en tatovering – men sjokket ble enda større

25/06/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Sjokket var enda større.

En mor trodde ikke sine egne øyne da hennes syv år gamle datter kom hjem med en tatovering etter en lekedate – og sjokket ble enda større da hun fant ut at det var et familiemedlem som hadde gjort det.

Kvinnen, som går under navnet Newskii på nett, forklarte at datteren Jayde hadde tilbrakt tid med farens familie, skriver Mirror.

På et tidspunkt, mens Jayde var hos tanten, ringte hun moren sin og spurte om hun kunne tatovere seg. Newskii sa nei og la på.

Men hun ble sjokkert da hun oppdaget at barnet hennes tilsynelatende hadde fått en slurvete, skjev hjertetatovering på beinet da hun kom hjem.

På TikTok delte moren sin erfaring i en serie videoer.

I den første videoen viste Newskii frem tatoveringen og sa: "Hvem ved sitt rette sinn ville tatovere en syvåring? Vær forsiktig med hvem du lar barna dine henge med!"

I bildeteksten hadde hun skrevet følgende: "Jeg fant nettopp ut at min eksmanns søster tatoverte barnet mitt! Hun er 28, hun er syv."

Folk kommenterte raskt videoen, og mange oppfordret henne til å ringe politiet.

«Ring barnevernmyndighetene og politiet», skrev en bruker.

"Rapporter det!" sa en annen, mens andre oppfordret henne til å ta datteren med til legen for å forsikre seg om at tatoveringen ikke var infisert.

Noen prøvde å berolige henne imidlertid ved å si at blekket ville «blekne når hun blir eldre».

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok

I en oppfølgingsvideo satte Newskii datteren ned for å spørre henne om hele situasjonen.

"Hvem kom på ideen om at du skulle tatovere deg?" spurte hun, og Jayde svarte: «Tante».

"Har hun nettopp tilbudt det? Hva sa hun?" fortsatte moren.

"Hun spurte hva mamma sa og jeg sa at mamma sa nei," forklarte Jayde. Datteren hevdet da at til tross for at hun visste at hun ikke hadde tillatelse, fortsatte tanten å tatovere henne.

Etter å ha tatovert Jayde, skal kvinnen også ha hevdet å ha tatovert to av sine egne barn uten å bytte nåler, ifølge datteren.

Kvinnen skal heller ikke ha brukt mal, men gikk rett på jobb med tatoveringsmaskinen.

Newskii forklarte at hun aldri hadde gått med på å la Jayde besøke tanten sin. Hun hadde sendt syvåringen sin til bestemorens hus, som da hadde satt Jayde av hos tanten uten Newskiis tillatelse.

I en tredje video hevdet moren at Jaydes bestemor hadde sagt at tatoveringen ikke var ekte og prøvde å si at det var henna, noe Newskii tydelig sa at den ikke var.

"Jeg er i en annen stat, så det er ikke mye jeg kan gjøre. Jeg har ringt barnevernet, jeg har vært hos legen, jeg har ringt politiet. Jeg er også gravid, så det er ikke mye jeg kan gjøre, sa moren og fortsatte:

"Da jeg ringte politiet sa de at de ikke kunne finne henne fordi hun er hjemløs og de ikke finner adressen hennes."

Hun la til at hun venter på eksmannens reaksjon på situasjonen siden faren til Jayde sitter i fengsel.