Mor fødte midt i middagsselskapet - men de andre gjestene hadde ingen anelse

15/11/22 09:31

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Abbie Morris gikk raskt i fødsel med hjelp av mannen sin mens faren fortsatt lagde mat og moren hennes fortsatte å underholde barna.

En mamma gikk uventet i fødsel under et middagsselskap med hjelp av ektemannen og søsteren - mens resten av familien i underetasjen ikke ante hva som foregikk. Abbie Morris (32), som fødte en liten gutt en uke før termin hjemme i Fareham, Hampshire, hadde invitert slektninger over til et måltid 21. august.

Men juniorhandelen endte opp med å gå i fødsel før ambulansepersonell kunne komme, og tvang ektemannen Aaron (32) og søsteren Grace (29) til å gå inn. Heldigvis ble babyen Jax levert trygt og har det bra, skriver Mirror.

Abbies foreldre mistenkte ingenting - moren hennes fortsatte å underholde barna mens faren hennes fortsatte å lage sin hjemmelagde chili på kjøkkenet. “Mamma hadde ingen anelse om hva i all verden som foregikk - hun var så distrahert og holdt barna underholdt og skjønte ikke at jeg hadde fått babyen,” sa Abbie.

“Fordi det gikk så raskt, hadde jeg fortsatt på meg klærne mine. Jeg hadde på meg et langt svart skjørt som jeg klarte å presse ned og håret og sminken var fortsatt intakt. 

“Til slutt endte faren min opp med å lage chilien til middag, og datteren min kunne møte Jax da han bare var en time gammel. 

“Vi fortalte alle navnet hans og de gikk se ham og gi ham et kyss.” 

Abbie hadde planlagt å arrangere et lite middagsselskap med familien på søndagen. 

Men lørdag - 20. august - begynte hun å få rier. 

Abbie fikk en trang til å presse, og da Aaron ble satt på vent på telefonen til ambulansen, mens føreren sa at de måtte snakke med noen, brøt vannet til Abbie.

De ble sendt til en jordmor som veiledet Aaron om hvordan han skulle føde barnet. 

Abbie sa: “Aaron var ganske opprørt og sa til Grace, ‘Jeg kan ikke gjøre det, jeg kan ikke gjøre det’ og hun fortalte ham at han kunne gjøre det, og hun skulle hjelpe ham. 

På dette tidspunktet ble resten av familien varslet. Moren hennes holdt Ellie opptatt og faren hennes var utenfor klar til å flagge ambulansen, mens Abbies svoger ropte ut oppdateringer til ham. 

“Det hele hørtes ganske komisk ut nede,” la Abbie til. 

Etter at babyen ble født, ble hun kjørt til sykehuset for sjekk, hvor hun ble i to netter. 

Abbie sa: “Vi forlot ikke sykehuset før tirsdag ettermiddag, men bare på grunn av milde komplikasjoner - heldigvis trengte ikke Jax overvåking. 

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.