Mor giftet seg med 31 år yngre sønn: Nå kjemper hun for å beholde sine 5 andre barn

28/10/2023 09:00

Sofie

Viralt
Foto: X
Foto: X
Nå kjemper moren for å beholde de andre barna sine.

En 53 år gammel musiker ved navn Aisylu Chizhevskaya Mingalim fra Tatarstan, Russland planlegger å flykte til Moskva i et forsøk på å beholde barna hennes.

Dette drastiske grepet kommer i kjølvannet av hennes kontroversielle bryllup med hennes 22 år gamle adoptivsønn, Daniel Chizhevsky.

Paret, Aisylu Chizhevskaya Mingalim og hennes 22 år gamle adoptivsønn Daniel Chizhevsky, ble gift 20. oktober i en seremoni som fant sted på en restaurant i Kazan, hovedstaden i republikken Tatarstan i det vestlige Russland. Det skriver The Mirror.

Aisylu Chizhevskaya Mingalim har oppdratt Daniel siden han var bare 14 år gammel. Hun adopterte ham etter å ha møtt ham på et barnehjem der hun holdt sangtimer da han bare var 13 år gammel, ifølge lokale medier.

Etter bryllupet har imidlertid myndighetene bestemt seg for å fjerne Aisylus sine fem andre adoptivbarn, og det er derfor hun nå kjemper med nebb og klør for å beholde omsorgen for dem.

Ifølge Mirror planlegger hun til og med å ta med seg sin nye ektemann og hennes adopterte barn til Moskva, hvor de kan bo fritt. Musikeren har også en biologisk sønn fra et tidligere ekteskap.

Hun har fortalt lokale medier at hennes romantiske forhold til Daniel oppsto etter at hun tok ham med hjem fra barnehjemmet.

"Vårt forhold er perfekt. Vi kan ikke leve uten hverandre. Vi er på samme bølgelengde," sa hun.