Mor la ut dette bikinibildet på nett - nå reagerer tusenvis på en detalje i bildet

24/05/2017 06:00

KC

Viralt
Hun hadde slett ikke forventet å få så sterke reaksjoner. Foto: Privat
Hun hadde slett ikke forventet å få så sterke reaksjoner. Foto: Privat
En amerikansk mor blir hyllet på nettet etter å ha delt et utrolig ærlig bilde på sosiale media.

For amerikanske Jordaan Kirkman fra byen Bastrop i den amerikanske delstaten Texas har et bilde av henne og mannen hennes oppfyllt et livslangt ønske. Det  forteller hun til Inside Edition

Jordaan Kirkman ble forferdet da hun så bildet av seg i svømmebassenget sammen med mannen sin. Hun var slett ikke forberedet på at kroppen hennes kom til å se ut som den gjorde. 

På bildet kan man nemlig tydelig se den løse huden hennes henge fritt, noe som har fått tusenvis av kvinner til å hylle henne på sosiale media for sitt mot. 

Også Jordaan Kirkman la merke til den løse huden på magen sin, men for henne ble denne detaljen overstålet av noe langt viktigere som rørte den 24-årige moren dypt. 

- Jeg la øyeblikket merke til den løse huden og tenkte at jeg ikke kunne publisere bildet. Men så innså jeg at dette jo slett ikke var poenget med bildet. Langt viktigere er det at mannen min nå kan løfte meg opp, sier Jordaan Kirkham.

På bildet kan man se hvordan 24-åringen fra Texas sitter med benene rundt livet på mannen sin i svømmebassenget – noe som tidligere hadde vært umulig. Faktisk har ingen bært henne siden hun var baby.

Det er dette bildet som har fått folk til å hylle moren på nett. Alle roser henne for å vise fram sin løse hud. Foto: Privat

Jordaan Kirkman har nemlog hele livet vært veldig overvektig, men som mor til to barn ble hun redd for at vekten ville påvirke helsen hennes og i siste ende også forholdet til barna. 

Slik ser Jordaan Kirkman ut i dag. Foto: Privat

På to år har moren gått ned 65 kilo - fra 140 kilo til 78 kilo i dag. Foto: Privat

Hun bestemte seg derfor for å legge om livsstilen sin og bli kvitt noen av de 140 kiloene.

På bare to år har Jordaan Kirkman gått ned 65 kilo, og i dag veier hun 78 kilo. Dette innebærer at den unge moren har endel overflødig hud på kroppen. Men det bryr hun seg ikke lenger om – hun er stolt over det imponerende vekttapet og oppfordrer alle andre til å akseptere kroppen sin – med eller uten løs hud.

- Det er det som skjer når man går så mye ned i vekt, jeg gjorde det, og jeg bryr meg ikke, sier Jordaan Kirkman til Inside Edition.

Med tiden vil hun imidlertid gjerne få fjernet den overflødige huden, og hun har derfor startet en innsamling til det dyre kosmetiske inngrepet.

Se alle bildene av Jordaan Kirkmans fantastiske forandring på Instagramprofilen hennes her.