Mor navngir sin nyfødte sønn og får enorm kritikk: Du vil aldri gjette hva han heter

30/10/2023 23:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Navnet faller ikke i smak hos alle.

Når du skal velge navn til din nyfødte sønn og datter, er det mange ting som kan spille inn. Noen foreldre velger navn basert på personlig betydning og familietradisjoner.

Andre foreldre velger et populære navn for at barna skal vokse opp med et "vanlig" navn.

Noen vil ha det stikk motsatte av et 'vanlig' navn, og gir derfor barnet sitt et unikt navn slik at barnet skiller seg ut fra mengden.

Det er derfor mange ulike grunnlag for å navngi et barn, noe som alt annet likt er en ganske viktig oppgave som nybakt forelder.

Nå har imidlertid en mor havnet i trøbbel etter å ha delt det hun har vurdert å kalle sin nyfødte sønn.

Hun delte navnet i BabyCentres Baby Names-gruppe, og her ble de brutalt ærlige meningene ikke holdt tilbake fra de andre medlemmene i gruppen.

«Jeg har vært i tvil om et guttenavn, men mens vi lette, kom vi over navnet Fox. Først var jeg ikke overbevist, men det vokser på meg! Vi har fortsatt tid til å bestemme oss, så jeg vil gjerne høre hva folk synes om det! Er det noen som kjenner noen som heter Fox?

Innlegget om navnet, som betyr 'rev', fikk mye oppmerksomhet. Noen påpekte at de kjente andre som hadde navnet Fox, mens andre kritiserte navnet direkte:

«Det er greit for et rockestjernebarn som ikke trenger en vanlig jobb eller en karriere. Det passer ikke gjennomsnittsmennesket.