Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min

27/04/2024 13:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.

Madi Brooks bor sammen med mannen sin i USA. Det er imidlertid ikke bare henne han har et nært forhold til. Dette gjelder også moren hennes.

I en video som hun har delt på sosiale medier TikTok, snakker hun åpent om dette. Her avslører hun at han får være sammen med moren hvis hun ikke er i humør for det.

Både Madi, mannen og moren er swingers. Derfor har de alle flere samarbeidspartnere som de er sammen med når de går på arrangementer og fester med formålet.

Det skriver The Sun.

"Jeg og moren min er begge swingers, og det er flott. Vet du hvorfor? For når jeg ikke er i humør, kan jeg bare la mannen min få henne," sier hun.

"Ja, jeg er den typen kone. Jeg lot mannen min få henne et par ganger i uken."

Det stopper imidlertid ikke der. For det er ikke bare moren han får være sammen med. Faktisk får han også "leke" med søsteren hennes noen ganger.

"Vil du vite hvordan jeg holder mannen min lykkelig? Jeg lot ham leke med lillesøsteren min," sier hun.

Videoene hennes, som det naturlig nok har vært delte meninger om, har gått viralt. De har fått millioner av visninger på sosiale medier.

En stor del av de som har sett dem har valgt å kommentere videoene. Her har mange gitt uttrykk for at de er sjokkert over det de har vært vitne til.

"Det er nok TikTok for i år. Jeg er ute," skrev en person.

"Hvordan startet den samtalen?" sa en annen.

"Jeg vet ikke hvordan noen kan dele, men det er livet ditt," skrev en tredje.