Mor og datter gjør skummelt funn på datterns rom: Ser du hva det er?

05/08/2020 10:30

Emma

Viralt
En mor har søkt hjelp på nettet for å finne ut av hva som har gjemt seg på datterens rom.

En britisk mor har blitt syk av angst etter at hun gjorde en skummel oppdagelse i hennes baby datters rom. Det skriver Mirror.  

Det var datteren selv, som gjorde moren oppmerksom på at det var noe mystisk på veggen hennes, og da jentas far var borte på jobbreise, måtte moren selv manne seg opp. Hun ble imidlertid raskt livredd da hun så hva datteren hadde oppdaget.

Det merkelige objektet satt høyt på veggen av rommet, hadde en svart / brun / grå farge, målt ca 5 x 3 centimeter og mest av alt så ut som en stor østers.

Saken ble sittende fast på veggen uten å bevege seg, og først fryktet moren at det var et vepseboll. Derfor våget hun ikke å fjerne det, men da hun ikke registrerte noen aktivitet rundt det merkelige objektet, våget hun seg inn i rommet og tok noen bilder av "tingen".

Hun delte bildene på Mumsnet - Storbritannias største nettforum for foreldre. Her skrev hun:

- Min kjære mann er borte i tre dager, ellers er jeg sikkker på at han kan roe meg ned. Akkurat nå er det imidlertid bare meg og dattern min, vi åpnet døren til min datters rom og oppdaget dette. Er det et rede eller en kokong? Hjelp!, skrev moren i håp om å finne ut hva det mystiske objektet var.

«Gode Gud. Jeg er redd jeg ikke har den svakeste ideen om hva det er, men jeg tror ikke jeg ville bli i huset, enn si rommet, så jeg hilser motet ditt», skrev en mor tilbake, mens en annen var like livredd.

«Herregud, det ser forferdelig ut! Jeg er oppriktig både fascinert og frastøtt på samme tid.»

Andre foreslo for den forpinte moren at hun skulle prøve å rote til objektet, men hun nektet da mannen ikke var hjemme.

I tillegg trodde folk at det måtte være alt fra en vepsebo til sopp eller en hangout for snegler.

Vet du hva objektet på jentas vegg er?