Mor raser over supermarkedet: Ga barna sine hundemat

21/05/2023 16:50

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun ble rasende da hun oppdaget sannheten.

De fleste foreldre vet det nok, ungene må bare skjemmes litt bort og det kjøpes inn små koselige snacks, som kan overraske i matboksen. Og nettopp snacksene som Tania hadde kjøpt til barna sine overrasket til de grader.

Da barna kom hjem fra skolen sa de at de små kjeksene smakte helt forferdelig. Det undret Tania, som derfor så litt nærmere på kjekspakken. Det viste seg at det var en god grunn til at de små kjeksene ikke hadde falt i smak hos barna.

Kjeksene var ikke små, deilige snacks for barn i det hele tatt - men heller til hunder. Tania og familien bor i Australia, hvor hun kjøpte kjekspakken i supermarkedet Wool Worth.

Derfor skrev hun i etterkant et innlegg på supermarkedets Facebook-side.

Her skriver hun at kjekspakken sto på samme hylle som kjeksen til mennesker – og altså ikke på samme hylle som hundematen. Hun advarer andre om å være forsiktige når de handler i butikken – fordi den er dypt uorganisert.

Hun runder av innlegget sitt med å kritisere supermarkedets 24-timers matvaresikkerhetslinje. Her ringte hun telefonnummeret, men ble henvist til å rette henvendelser via et tilbakemeldingsskjema.

«Forferdelig og skammelig» avslutter hun innlegget sitt på supermarkedets Facebook-side.

Ser man nærmere på posen står det at de små kjeksene ikke egner seg for mennesker – og at de er for hunder. Det står til og med at de inneholder ingredienser som er bra for hundens pels.

Supermarkedet har opplyst at de ikke er plassert på samme hylle som kjeks til mennesker, men at de selvfølgelig ikke kan utelukke at en annen kunde kan ha plassert pakken på denne hyllen.

Det er denne kjeksposen som Tania kjøpte og ga til barna sine. Foto: Privat

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.