Mor sender sin 7 år gamle sønn alene på flyet: Mor får en overraskende melding fra sønnens sidemann på flyet

19/01/2023

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sju år gamle Landon Bjornson måtte fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren ga Landon en lapp til å gi til passasjeren på flyet. Svaret hun fikk fikk henne til å gråte.

På lappen som moren sendte med Landon sto det at sønnen var autist og at han kanskje var litt nervøs og spurte flere ganger om de snart ville være der.

"Vennligst hjelp ham til å føle seg trygg og komfortabel," fortsatte notatet. Hun la også til $10 til sidemannen.

"Vennligst hjelp ham til å føle seg trygg og komfortabel," fortsatte notatet. Hun la også til $10 til sidemannen.

"Jeg var ganske nervøs før turen, og Landon var veldig spent på å se faren og søskenbarna," fortalte moren hans, Alexa, til Bored Panda.

Moren forteller videre at sønnen har fløyet samme rute 5-6 ganger, så han visste hva som kom til å skje. Men det var første gang han fløy alene. Hun var mest redd for at sønnen skulle forstyrre passasjene rundt ham.

Men da sønnen landet, mottok hun en melding fra en mann ved navn Ben, som hadde sittet ved siden av sønnen hennes under flyturen:

"Alexa, jeg heter Ben. Jeg har vært Landons sidekick på flyet til Portland. Han spurte mange ganger om vi skulle komme dit snart, men han har vært en super reisekompis."

"Vi har hatt det veldig gøy og vi har spilt noen runder med "stein, saks, papir". Han er en flott gutt og du er en heldig mamma. Takk for $10, men det var ikke nødvendig. Jeg donerte dem til Autism Society i Landons navn. Ha en fin dag."

Sammen med meldingen sendte han også et bilde av seg selv og Landon.

Alexa delte bildet på Facebook og skrev dette i innlegget:

"Jeg er så takknemlig for denne personen og at det fortsatt er snille mennesker i verden som gjør en forskjell som jeg prøver å gjøre, takk Ben."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.