Mor til 2 deler genialt triks

09/09/2022 10:43

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En australsk mor var lei av de mange hektiske morgenene da hun måtte bruke mye tid på å få døtrene sine klare for skolen. Imidlertid fant hun en løsning som også kan hjelpe mange andre familier.

Alle foreldre vet hvilket stress det kan være om morgenen hvis ens barn ikke er mottagelige.

Noe av det vanskeligste kan være å velge klærne som barna skal ha på seg, og enda vanskeligere å få barna til å bruke dem.

Enten får ikke barna sammen handlingen sin for å ta den på, eller så vil de rett og slett ikke ha på seg en skjorte den aktuelle morgenen.

Imidlertid kommer en australsk mor til redning av de mange foreldrene som bare har disse problemene med barna sine om morgenen. Hun har delt sitt triks, som hun bruker på sine to barn, så hun unngår de hektiske morgenene.

Det skal man gjøre

Lisa Lamond fortalte Whimn at døtrene hennes vil ha på seg klærne fra topp til tå, men det er ikke alltid tid til det.

"Døtrene mine liker å ta på seg egne klær fra topp til tå. På dager der jeg jobber, er det imidlertid ikke tid til den ekstra timen det kan ta mens de tar på seg sokker,» sier moren, som kommer opp med trikset sitt:

– Så det beste rådet jeg kan gi er å gi barna kvelden før, så de er klare til å dra med en gang, sier moren.

Lisa Lamond setter døtrene sine kledd om kvelden, og de sover i dem over natten. Når morgenen kommer, er det bare noen få ting som moren må gjøre.

"Når de våkner, skifter jeg bleier, legger sko på dem, og vi er klare til å komme oss ut døren. Det fungerer perfekt og passer godt inn i livene våre for øyeblikket,» sier hun.

I tillegg til trikset med å la døtrene bruke klærne før sengetid, har den australske moren gjort et poeng av å gjøre livet med to barn enklere. Shopping har alltid vært vanskelig, og det er derfor hun planlegger sine online kjøp slik at de pakkes når hun henter dem i butikken.

Hva gjør du for å gjøre livet med små barn enklere?