Mor tør ikke åpne døren for en fremmed – men senere ser hun på overvåkingen og angrer

17/08/2023 12:30

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Moren Melissa forventet ikke å se det hun så.

Når foreldre lar barna være hjemme alene, er det ikke uvanlig å fortelle dem at de ikke skal åpne døren for noen med mindre de venter gjester.

Det er også flere voksne som praktiserer den regelen, og en av dem er Melissa. Melissa var alene hjemme med sine to små døtre en dag da det ut av det blå banket på døren.

Siden de ikke ventet noen gjester, nektet Melissa å åpne døren, men senere samme dag, da han hadde gått igjen, bestemte hun seg for å sjekke overvåkingen. Det skriver Newsner.

Du kan se videoen av hva hun så på overvåkingen nederst i artikkelen. "Jeg åpner aldri døren for fremmede eller folk jeg ikke kjenner igjen," sier Melissa.

Men da hun sjekket overvåkingen, skjønte hun at det ikke var noen med dårlige hensikter som hadde stått på den andre siden.

Det var en tenåring ved navn Tyler som hadde stått på den andre siden av døren. Den unge mannen hadde ringt på døren fordi han hadde funnet en veske som han trodde kunne tilhøre familien.

På overvåkingen viser han lommeboken til kameraet, og det viste seg at det var Melissas ektemann sin lommebok som inneholdt hele 15.700 norske kroner.

Tenåringen deler ut aviser i nabolaget og han hadde funnet lommeboken i familiens oppkjørsel. Derfor gjorde han også noe smart, siden han ikke var i tvil om at vesken tilhørte familien.

Han gjemte det tydeligvis et sted overvåkingskameraet kunne se det slik at familien kunne hente lommeboken. Den hyggelige gesten rørte Melissa dypt, og nå er hun utrolig takknemlig for det den unge mannen hadde gjort.

"Jeg tenkte bare på hva jeg ville ønske at noen andre skulle gjøre hvis jeg mistet lommeboken min," sier Tyler.

Du kan se videoen nedenfor: