Mor våkner av en mystisk lyd på hotellrommet: Ser stuepike stå bøyd over 1-årig datter

22/03/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En britisk mor påstår at en rengjøringsdame prøvde å stele hennes ettårige datter under en ferie på Kypros.

Engelske Siobhan Prescott stod plutselig midt i enhver mors verste mareritt, da hun 28. februar var på ferie på Kypros sammen med mannen  mareridt, da hun i 28. februar var på ferie på Cypern sammen min sin mand og deres et år gamle datter, Harper. Det skriver Daily Mail.

Ifølge den 25-årige britiske moren befant familien seg på King Evelthon Beach and Hotel Resort i byen Chloraca, hvor Siobhan Prescott hadde tatt seg en lur på familiens hotellrom.

Plutselig våknet hun ved lyden av sin ettårige datters gråt, og da hun åpnet øynene, så hun en mørkhåret kvinne i 40-årene, som for i ferd med å løfte opp ettårige Harper ut av barnesengen. 

Privatfoto

Privatfoto

- Jeg lå og sov, da en rengjøringsdame snek seg inn i rommet og prøvde å stjele babyen min. Den eneste grunnen til at jeg våknet var at Harper begynte å gråte. Hvis ikke kunne hun blitt den nye Maddie McCann, sier Siobhan Prescott, som henviser til den berømte og beryktede Maddie-saken, om den fireårige engelske jenta som forsvant under en ferie i mai 2007.

Siden Siobhan Prescott sov naken, ønsket hun ikke å resie seg opp. Hun ropte derfor febrilsk etter mannen sin Simon Smith, som befant seg på hotelrommets balkong. 

 

- Da jeg åpnet øynene, trodde jeg at jeg drømte. Jeg var helt i sjokk, så jeg begynte å rope og skrike, og det skremte henne vekk fra å ta Harper, forteller den britiske moren. 

Med det samme kom faren løpende, og stod ansikt til ansikt med den fremmede kvinnen som jobbet som rengjøringsdame på hotellet.

På spørsmål om hva hun gjorde, svarte kvinnen på et fremmet språk, før hun begynte å gråte og løp bort til en telefon i den andre enden av rommet.  

Privatfoto

Privatfoto

Hun prøvde å ta en telefon, men da Simon Smith enda en gang spurte hva hun gjorde, la hun på og løp ut av rommet. 

Senere rapporterte Siobhan Prescott episoden til både hotellet, politiet og det britiske konsulatet, men har siden fortalt at hun er sjokkert over den manglende sinnsatsen som ble gjort for å oppklare saken.

- Vi var rasende da vi løp ned til resepsjonen og forlangte å se hotellbestyreren øyeblikkelig. Jeg var helt hysterisk, men sjefen forklarte bare at hun (rengjøringsdamen, red.) var i gang med å rengjøre, og ville sjekke at barnet hadde det godt, forteller den 25-årige moren. 

Siobhan Prescott forklarer at kvinnen ikke hadde med seg noen regjøringsprodukter.

Familien er siden blitt informert om at kvinnen har fått sparken fra hotellet, men Siobhan Prescott forlanger fortsatt at kvinnen skal anklages for forsøk på kidnapping.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.